Mój kocur "prześladuje" Antosia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze:przyszedł do łóżka do mnie, miział się i przytulał i dawał mi buziaczki; nie mówiłaś Ewa że on taki miziak, myślałam że raczej nietykalski. Jedzonka za bardzo nie ruszył, gardzi Bozitą
echtom pisze:Marea pisze:przyszedł do łóżka do mnie, miział się i przytulał i dawał mi buziaczki; nie mówiłaś Ewa że on taki miziak, myślałam że raczej nietykalski. Jedzonka za bardzo nie ruszył, gardzi Bozitą
No jak to nie mówiłam - moja Kaśka lubi spać z kotami i większość przerabia na łóżkowe miziakiCo do jedzonka - cóż, u mnie warunki dość spartańskie, przez ostatnie tygodnie jechał razem z rezydentami na Winstonie i podrobach. Z suchego dawałam mu Purinę dla kociaków, ale znacznie bardziej interesowała go ta dla dorosłych
ssb pisze:btw, jest alarm na wątku krakwetowym, tzn. jeśli kto ma jakieś głosy to najwyższy czas wykorzystać.
mpacz78 pisze:Bardzo potrzebny transport karmy dla Znajdek:
Potrzebny transport z Trójmiasta do miejscowości Stary Kraszew (to jest koło Radzymina, koło Warszawy)
Przewieźć trzeba karmę suchą łącznie 51kg, dla przytuliska "Znajdki"
Jest to część wygranej Krakvetu którą dostało PKDT, ponieważ można było z Krakvetu zamówić tylko na 3 adresy, dla Znajdek bezpośrednio nie udało się już zamówić.
Myślałam, że nadam im to z Trójmiasta kurierem, ale ceny przesyłek kurierskich mnie powaliły 70-80zł, szkoda tych pieniędzy.
Kto mógłby zawieźć tą karmę "Znajdkom". Karma jest już w Gdańsku.
Marlon pisze:http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&start=30
Głosujcie na Rachów Stary!
echtom pisze:Marea pisze:przyszedł do łóżka do mnie, miział się i przytulał i dawał mi buziaczki; nie mówiłaś Ewa że on taki miziak, myślałam że raczej nietykalski. Jedzonka za bardzo nie ruszył, gardzi Bozitą
No jak to nie mówiłam - moja Kaśka lubi spać z kotami i większość przerabia na łóżkowe miziakiCo do jedzonka - cóż, u mnie warunki dość spartańskie, przez ostatnie tygodnie jechał razem z rezydentami na Winstonie i podrobach. Z suchego dawałam mu Purinę dla kociaków, ale znacznie bardziej interesowała go ta dla dorosłych
Marlon pisze:Modlę się aby Twoja Kaśka przerobiła czarnucha i szylke na łóżkowe miziaki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Maniek19, MB&Ofelia i 278 gości