Jest jeszcze pasożyt, często występujący na dzikich zwierzakach, ale on nie stanowi większego problemu, bo jest uwięziony w grzybie
Trochę się załamałam, bo skorupa jest strasznie gruba i nie widać żadnych skutków namaczania. Pani Doktor dała nam czas do środy i powiedziała, że później będziemy dawać leki dopyszczne. A ja strasznie niewprawna jestem w tych kąpielach

Grzybek walczy i fuka, a nie może zamoczyć noska ... Kiepsko nam to idzie. Ale może dojdziemy do wprawy. Wczoraj natarłam uszyska - a dziś tak samo sztywne, jak wczoraj
Panny
drom sie jak stare przekupy

M powiedział, że to dobrze, bo przynajmniej jakieś interakcje zachodzą. I chyba ma rację. Dziś je przyłapałam. Osama siedzi na kuchennym blacie z kamienną miną, a Ufi podskakuje z podłogi i wiesza się na drzwiczkach od szafek, żeby Osamę dosięgnąć ... Rano tak buczały i się przepychały do momentu, kiedy nie zaczęliśmy się zbierać do pracy. Jak założyłam kurtkę i zabrałam torbę - rozeszły się każda w inną stronę. Ufi na lodówkę, Osama do sypialni. Zrozumieć kobiety ... to chyba niemożliwe

Mam takie przeczucie, że dziewczyny bardzo się zaprzyjaźnią