kamari pisze:Małgosia chyba miała być dzisiaj i na rano i na nockę
Oj, to biedna zapracowana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Małgosia chyba miała być dzisiaj i na rano i na nockę
vip0 pisze:No dobra, to sprawozdawam.
W poniedziałek poszłam na tą siódmą rano, w sumie miało to potrwać trochę krócej, ale okazało się, że dziewczyna pracująca przede mną zostawiła niezły bałagan i troche nam zeszło.
Układałyśmy sobie pasty, żele, mydełka, zapychałyśmy dziury itd.
Wyszłam dość późno, potem biegiem do domu, jakis obiad spatrzeć, cos zjeść wogóle...
No i tego samego dnia czekała mnie jeszcze nocka...taka wyjątkowa jakaś, bo zwykle tak nie bywa.
Trochę się zdrzemnęłam, no i na nockę.
Bardzo spokojnie na takich nockach w markecie, to znaczy jest dużo wykładających, ale klientów brak i na spokojnie można sobie wykładać. Asortyment C- P jest spory, past najwiecej i szczoteczek, duzo rodzajów, można sie pogubić.
Wróciłam z nocki i faktycznie padłam...o godzinie mniej więcej 11 obudził mnie telefon z mojej poprzedniej pracy...
Proponowali mi zastępstwo na stanowisku operatora na mniej wiecej półtora miesiąca....
Bardzo byłam zaskoczona...nie spodziewałam sie, że zadzwonią...
Poprosiłam o czas do namysłu.
No ale ostatecznie sie zgodziłam.
I nie bedę tu ściemniać, że mam sentyment, bo nie mam.
Górę wzięły wyłącznie względy finansowe.
Tu musiałabym pracować 3 miesiące na to, co tam zarobię w miesiąc.
A bardzo potrzebuję pieniędzy.
Jutro badania, szkolenie bhp, no i od poniedziałku do pracy.
Jeszcze nie wiem, na którą zmianę i brygadę, powiedzą jutro. Ale znam ludzi z wszystkich brygad, więc stresu nie bedzie.
A jakieś półtorej godziny temu przyszedł do mnie mój były mąż.
Zdziwiona byłam, bo nie odwiedza nas raczej.
Widzieliśmy sie jakis czas temu na ulicy, mówiłam mu, że Wiktor jest bardzo chory...
Niuniusia miałam od Tomka właśnie, z miotu pięknej trikolorki, dlatego dokładnie wiedziałam, kiedy sie urodzil...
No i teraz Tomek przyszedł z reklamówką pod pachą, w reklamówce jakaś gazeta czy coś.
Podał mi i mówi, że prezent dla mnie, ale kazał w domu obejrzeć.
On nigdy do mnie nie wchodzi, Michalina go nienawidzi, już raz go użarła.
Poszłam do domu, wyjęłam gazetę, rozwinęłam, a tam....zdjęcia Niuniusia mojego, piękne, formatu A4, kolorowe...
Niuniuś maleńki jeszcze, przy miseczce, z wystajacym języczkiem, z niebieskimi jeszcze oczkami....
Tak bardzo, bardzo mi Go brakuje, boże, jak bardzo![]()
Jak mi sie jutro uda, to może zrobię zdjęcia zdjęć, zobaczycie, jaki był śliczny jako niemowlaczek, i taki piękny do końca został....
Megana pisze:No mnie też.
Znaczy, nie kwestia pracy, ale że były...
Krzysiekbolo pisze:Gosiu
Myślisz, że uda Ci się obie roboty pogodzić?
Krzysiekbolo pisze:Gosiu
Myślisz, że uda Ci się obie roboty pogodzić?
ilgatto pisze:Małgosiu dla Ciebie po prostu good times ; http://www.youtube.com/watch?v=iqL1BLzn3qc
Krzysiekbolo pisze:Gosia!
Wiesz przecież, że mi się nie spieszy.
Szkoda, że się nie da. Bo to tylko zastępstwo. Ale jak mówisz zrobiłaś sobie zaplecze w tamtej pracy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka i 15 gości