Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Marcelek nie zadowolony nie nadąża za moimi starymi bykami i one z nim się bawić nie chcą , a on chodzi i sobie marudzi pod nosem jest biedak najmniejszy z tego towarzystwa i nie ma kompana do zabawy .....
lidka02 pisze:Marcelek chory wrócił mu kk ......
lidka02 pisze:Zapomniałam dodać Marcelek już doszedł do siebie się najadł i broi po swojemu
lidka02 pisze:Dorota uśmiechnij siete kociaki są wspaniałe .Ja jestem w małym zakochana po uszy on jest taki cudowny jak on ślicznie się bawi , cieszy się każdym dniem .
Biedak biegnie nie nadąza za innymi ale sobie z tego nic nie robi , moje nie chcą sie z nim bawić on za nimi nie nadąża nie raz mi go szkoda bo on do nich lgnie a one chyba widzą że coś z nim nie tak , ale nic mu nie robią .Marcelek idzie pod nogami psa a pies z 50 razy większy od niego , miałam super zdjęcie jak leży z psem na tapczanie mam ale nie moge włączyć telefonu klawisze mi wysiadły jak ktoś mi go zrobi to zobaczycie zdjęcie jest niesamowite .Bałam się o drapaki bo mam wysokie że sobie mały zrobi krzywde ale już jest dobrze Marcel kilka razy wszedł na pięterko źle mu się skoczyło i jeszcze mu się przybrało na wadze i teraz nie w głowie mu wysokości .Cieszę się ze go mam a i jeszcze gramoli mi się do łóżka ledwie , ledwie ale daje radę
A skad ty będziesz miała kotka z uszkodzonym ......, i w jakim on wieku ......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 72 gości