sroka7 pisze:Myszka i Ksenia - pierwszy dzień w domku (fotostory:)
dziewczyny trafiły na super domek

teraz takie domki dla pozostałych kociastych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sroka7 pisze:Myszka i Ksenia - pierwszy dzień w domku (fotostory:)
sroka7 pisze:PS. nie byłam dzisiaj u Dużej Burej i raczej dzisiaj już nie pójdę, ale też nie widziałam jej biegającej po ulicy jak jeździłam do weta z Andrew.
Magdalena424 pisze:sroka7 pisze:PS. nie byłam dzisiaj u Dużej Burej i raczej dzisiaj już nie pójdę, ale też nie widziałam jej biegającej po ulicy jak jeździłam do weta z Andrew.
to ja się ubieram i ide zostawić karme dla malej dzikiej..... bo ono/ona napewno glodna
michalinadzordz pisze:Biedactwoniech maluszek zdrowieje, bo nieładnie tak chorować... To jeszcze 3 domki potrzebne? Dzwoniła ta Pani ode mnie? Bo do mnie już się nie odzywała :/
turkawka pisze:Andrew, no ciocia się wybiera i wybiera. Ale jak już sie wybierze, to prosze być zdrowym. Bo niby co - nakichasz na ciocię?!
sroka7 pisze:turkawka pisze:Andrew, no ciocia się wybiera i wybiera. Ale jak już sie wybierze, to prosze być zdrowym. Bo niby co - nakichasz na ciocię?!
Lepiej ciocia niech się w końcu pokaże! i ma nawet szansę żeby Andrew wyzdrowiał do tego czasu, bo nie chcę zapeszać, ale dzisiaj jakby minimalnie lepiej było, a na pewno się nie pogorszyło - nie było wymiotów, ani też nowej kupy przyklejonej do kocia, coś tam w kuwecie rzadszego owszem, ale nie tak "zapachowego" jak wcześniej...
Jutro jedziemy do weta na kolejne zastrzyki (bo antybiotyk na pewno jeszcze dostanie) no i się zbadamy i zobaczymy. Mam nadzieję, że najgrosze już za nami i idzie ku dobremu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 172 gości