Czyli wszystko jak trzebaBetelgeuse pisze:Wygląda to już na jakiś rodzaj uzależnienia
fonja - dzięki za fotki,coś jeszcze z nich wybiorę,białorudasek jest uroczy. Jak mu na imię i ile sobie liczy?
Czyli wszystko jak trzebaBetelgeuse pisze:Wygląda to już na jakiś rodzaj uzależnienia

passa pisze:Betelgeuse - piękną kicię posiadasz,a jakie udo ma konkretne![]()
passa pisze:Fiszko - pokaż to obrzydliwe legowisko - niech wszyscy ocenią stopień jego obrzydliwości
justyna p pisze::ryk: oraz gust Twojego kota

Jest na najlepszej drodze - jak wszystko w tym wątkuGacusiowa pisze:jak się ma mój pufkowy komplecik?
Betelgeuse pisze:...TV się małpa naoglądała i się ciągle odchudza. 3 chrupki i "już nie mogę"
passa pisze:
To jest mój żółty kajecik ze ślimaczkiem kolorowym.
Zapisuję w nim Wasze nicki,rodzaj zamówienia,wpłaty,adresy do wysyłki...
Ślimak symbolizuje tempo powstawania nowych puffek,a kolory symbolizują zadowolenie kotów z otrzymanych prezentów oraz mój niesłabnący i niczym nieuzasadniony optymizm
Na parapet tylko na wymiar już robię,więc proszę o info z wymiarami i innymi życzeniami na pwManasalu pisze:Czy będą w najbliżsyzm czasie dostępne posłanka na parapet? Czy można ew. zamówić na konkretne wymiary?
A wiesz,że coś w tym jest...drops owocowy... no no,jak tak dalej pójdzie,to dostaniesz u mnie posadę copywriteraviolavi pisze:To nie jest papuga, tylko ogromny drops owocowy!
gosiaa pisze:Hmmm, więc w tym wątku tylko pochwały i oklaski, chyba coś nie tak![]()
Skoro wpłata nastąpiła 9 października a do 25 listopada przesyłka nie dotarła, chyba jest powód do zaniepokojenia.
Nie każdy korzysta z PW, nie wszyscy wiedzą że coś takiego istnieje, nie muszą, nie ma takiego obowiązku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości