PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon lis 21, 2011 14:29 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

Betelgeuse - piękną kicię posiadasz,a jakie udo ma konkretne :mrgreen:
Betelgeuse pisze:Wygląda to już na jakiś rodzaj uzależnienia
Czyli wszystko jak trzeba :ok: :mrgreen: :mrgreen:

fonja - dzięki za fotki,coś jeszcze z nich wybiorę,białorudasek jest uroczy. Jak mu na imię i ile sobie liczy?
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Pon lis 21, 2011 15:04 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

jak się ma mój pufkowy komplecik?
czterej pancerni.... i piesy dwa :)
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Gacusiowa

Od: Wto gru 09, 2003 12:22

Post » Wto lis 22, 2011 8:37 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

passa pisze:Betelgeuse - piękną kicię posiadasz,a jakie udo ma konkretne :mrgreen:

Coś ty, to samo futro jest. TV się małpa naoglądała i się ciągle odchudza. 3 chrupki i "już nie mogę" :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Wto lis 22, 2011 12:13 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

passa pisze:Fiszko - pokaż to obrzydliwe legowisko - niech wszyscy ocenią stopień jego obrzydliwości :mrgreen:

justyna p pisze::ryk: oraz gust Twojego kota :ryk:

Nie ma mowy. :twisted: Na taką kompromitację się w życiu nie narażę :mrgreen:

Za to pomysł z pokrowcem mi się podoba..... 8)
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Wto lis 22, 2011 19:08 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

Gacusiowa pisze:jak się ma mój pufkowy komplecik?
Jest na najlepszej drodze - jak wszystko w tym wątku ;)

Betelgeuse pisze:...TV się małpa naoglądała i się ciągle odchudza. 3 chrupki i "już nie mogę" :roll:
:ryk: :ryk: :ryk:

Okrągła cyferka nam się zrobiła - puffka nr 20. Kolorki papuzie,nawet jak papugi w taki deseń nie miałam przyjemności spotkać. Dość ciemny,mocny fiolet plus multi-kolorowy pas cyferek...
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Wto lis 22, 2011 19:27 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Papuga ;)

Obrazek

To jest mój żółty kajecik ze ślimaczkiem kolorowym.
Zapisuję w nim Wasze nicki,rodzaj zamówienia,wpłaty,adresy do wysyłki...
Ślimak symbolizuje tempo powstawania nowych puffek,a kolory symbolizują zadowolenie kotów z otrzymanych prezentów oraz mój niesłabnący i niczym nieuzasadniony optymizm :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Śro lis 23, 2011 7:51 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Papuga ;)

passa pisze:Obrazek

To jest mój żółty kajecik ze ślimaczkiem kolorowym.
Zapisuję w nim Wasze nicki,rodzaj zamówienia,wpłaty,adresy do wysyłki...
Ślimak symbolizuje tempo powstawania nowych puffek,a kolory symbolizują zadowolenie kotów z otrzymanych prezentów oraz mój niesłabnący i niczym nieuzasadniony optymizm :lol:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro lis 23, 2011 15:57 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Papuga ;)

Obrazek

To nie jest papuga, tylko ogromny drops owocowy!

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Śro lis 23, 2011 16:02 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Papuga ;)

Czy będą w najbliżsyzm czasie dostępne posłanka na parapet? Czy można ew. zamówić na konkretne wymiary?
Obrazek
Obrazek

Manasalu

Od: Śro cze 15, 2011 17:35

Post » Śro lis 23, 2011 16:20 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Papuga ;)

Manasalu pisze:Czy będą w najbliżsyzm czasie dostępne posłanka na parapet? Czy można ew. zamówić na konkretne wymiary?
Na parapet tylko na wymiar już robię,więc proszę o info z wymiarami i innymi życzeniami na pw ;)

violavi pisze:To nie jest papuga, tylko ogromny drops owocowy!
A wiesz,że coś w tym jest...drops owocowy... no no,jak tak dalej pójdzie,to dostaniesz u mnie posadę copywritera :ok: :wink:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pt lis 25, 2011 14:27 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Papuga ;)

Jest mi przykro ale muszę napisać
Rozczarowana jestem bardzo zamówiłam u Passy. Kasę za pufkę + parapetnik po wyliczeniu kosztów 72 zł z transportem wysłałam zaraz 9 październikana 2011.
Na komplet miałam czekać 2 tygodnie, czekałam cierpliwie, potem okazało się że jest opóźnienie więc dalej czekałam spokojnie. 2 listopada Passa zapewniła ze wszystkie zamówienia zrealizowała i zostały wysłane.
Dalej czekałam zapytałam na PV czy i do mnie poszła wysyłka otrzymałam odp, TAK.
10 Listopada zapewnienie że mam dalej czekać bo paczki różnie idą
Opole i Zabrze nie dzieli ocean a paczka ekonomiczna idzie 3 dni dowiadywałam się w Opolu.
Po kolejnym zapytaniu, otrzymałam 18 listopada no jak to nazwać mętną odpowiedź ze sory i takie tam pomyłka zaistniała i z B coś się pomieszało ( B dostała swój zestaw w piątek 18 .11)
i kolejne zapewnienie o wysłaniu osobistym paczki z moim zamówieniem.

Niestety po kolejnym już mniej cierpliwym wyczekiwaniu nadal nie dostałam nic.
Wiec pytam oficjalnie
Mamy dzisiaj 25. 11.2011
Passo kiedy otrzymam zamówiony zestaw .
Jestem cierpliwym człowiekiem, ale każda cierpliwość ma swój czas.
Jeżeli nie ma dla mnie zamówionego zestawu proszę o zwrot pieniędzy.
Iza
Obrazek

MilusiaFionka

Od: Sob sty 29, 2011 19:00

Post » Pon lis 28, 2011 13:32 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Papuga ;)

Milusia Fionka - dostałaś informację o dacie wysyłki wraz z numerem paczki.
Odnoszę jednak wrażenie,że twój wpis nie był podyktowany chęcią zdobycia jakichkolwiek informacji - skwapliwie ominęłaś kontakt osobisty przez pw,niektórzy korzystają nawet z mojego numeru wyświetlonego w podpisie. Nigdy nie pozostawiam wiadomości bez odpowiedzi. Jeżeli następuje zwłoka,z zasady wysyłam wyjaśnienie osobom zainteresowanym - bez względu na to co o tym sądzą. Ty tymczasem wpisujesz się w niniejszym wątku wielkimi literami - to nie jest miejsce na demonstrowanie swojego nastawienia - są od tego inne wątki na forum. Jest to mój ostatni wpis w twojej sprawie na wątku. Temat uważam za zamknięty.

Termin realizacji zamówień indywidualnych niniejszym wydłużam do trzech tygodni. W praktyce pewnie niewiele się zmieni,ale tak na wszelki wypadek.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon lis 28, 2011 13:40 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Papuga ;)

Hmmm, więc w tym wątku tylko pochwały i oklaski, chyba coś nie tak :?
Skoro wpłata nastąpiła 9 października a do 25 listopada przesyłka nie dotarła, chyba jest powód do zaniepokojenia.
Nie każdy korzysta z PW, nie wszyscy wiedzą że coś takiego istnieje, nie muszą, nie ma takiego obowiązku.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lis 28, 2011 13:46 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Papuga ;)

Witam,
Nie, nic nie chciałam zademonstrować, nikt nie lubi jak się go robi w jajo, nie pominęłam też żadnego wpisu ani kontaktu wszystkie mam w archiwum a nie licząc dzisiejszego pv ostatni był od Ciebie 18.11.2011
Nie otrzymałam od Ciebie żadnego wyjaśnienia poza tym z 18.11 gdzie informujesz mnie że wysłałaś zamówienie w piątek rano właśnie.
A tymczasem okazuje się wysłana została 25.11 :roll:
Paczka doszłą właśnie przed chwilą - dziękuję.

Ja również uważam temat za zamknięty.

Dodam jeszcze że puffka i parapetnik są w ślicznym czekoladowym kolorze, na razie koty śpią i nie są zainteresowane nowymi nabytkami.
Obrazek

MilusiaFionka

Od: Sob sty 29, 2011 19:00

Post » Pon lis 28, 2011 14:05 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Papuga ;)

gosiaa pisze:Hmmm, więc w tym wątku tylko pochwały i oklaski, chyba coś nie tak :?
Skoro wpłata nastąpiła 9 października a do 25 listopada przesyłka nie dotarła, chyba jest powód do zaniepokojenia.
Nie każdy korzysta z PW, nie wszyscy wiedzą że coś takiego istnieje, nie muszą, nie ma takiego obowiązku.

W tym wątku u nie omawiam szczegółów żadnej transakcji,co łatwo można zauważyć czytając posty. Szczegóły techniczne zostawiam na pw. Czasem się zapędzę w ustalanie kolorystyki czy rozmiarów,ale dość szybko przechodzę na pw.I Milusia Fionka potrafiła bezbłędnie korzystać z tej funkcji,dopóki miała ochotę. Każdy kto dokonuje zakupów potrafi zresztą z niej korzystać.
Nie omawiam na wątku indywidualnych dat,wpłat,rodzajów wysyłek,ich kosztów w każdym przypadku,ani niczego co jest prywatną sprawą każdego kupującego.Wyrażanie opinii to zupełnie inna sprawa.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

[poprzednia][następna]