Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
w licytacji kto ile kup w zyciu sprzątnął nie zamierzam brac udziału - zostawiam to osobom o mentalnosci przedszkolaków
Tomasz Matkowski pisze:(...)
jeśli chodzi o to kim jestem - nie ukrywam się za nickiem, więc kto ciekaw może sobie zgoglować.(...)
Tomasz Matkowski pisze:No nareszcie jakieś rozsądne pytanie.
bo w licytacji kto ile kup w zyciu sprzątnął nie zamierzam brac udziału - zostawiam to osobom o mentalnosci przedszkolaków
a na Twoje pytanie chętnie odpowiem:
kierownikiem (od tygodnia) schroniska (a właściwie nie schroniska, bo korabiewice utracily jakis czas temu ten status) jest mój serdeczny przyjaciel Tomasz Lesin. Podaję Ci jego telefon, abyś Ty - lub każdy kto chce - mół/mogła upewnić się przed wyjazdem czy wszystko aktualne: 695 280 402
jeśli chodzi o to kim jestem - nie ukrywam się za nickiem, więc kto ciekaw może sobie zgoglować.
w Korabiewicach jestem najzwyklejszym wolontariuszem od sprzątania kup - z tą moze drobną poprawką że to ja przyciągnąłem tam Tomasza Lesina, że ściśle współpracujemy i mamy zamiar doprowadzić do porządku tę stajnię Augiasza:)
Zofia&Sasza pisze:Tomasz Matkowski pisze:No nareszcie jakieś rozsądne pytanie.
bo w licytacji kto ile kup w zyciu sprzątnął nie zamierzam brac udziału - zostawiam to osobom o mentalnosci przedszkolaków
a na Twoje pytanie chętnie odpowiem:
kierownikiem (od tygodnia) schroniska (a właściwie nie schroniska, bo korabiewice utracily jakis czas temu ten status) jest mój serdeczny przyjaciel Tomasz Lesin. Podaję Ci jego telefon, abyś Ty - lub każdy kto chce - mół/mogła upewnić się przed wyjazdem czy wszystko aktualne: 695 280 402
jeśli chodzi o to kim jestem - nie ukrywam się za nickiem, więc kto ciekaw może sobie zgoglować.
w Korabiewicach jestem najzwyklejszym wolontariuszem od sprzątania kup - z tą moze drobną poprawką że to ja przyciągnąłem tam Tomasza Lesina, że ściśle współpracujemy i mamy zamiar doprowadzić do porządku tę stajnię Augiasza:)
Ponownie pytam - skąd ta agresja?Z doświadczenia (brałam udział w akcji przejmowania schroniska Ostatnia Szansa w Boguszycach) wiem, że takie nastawienie nie służy niczemu sensownemu. Potrzebujecie wolontariuszy, my chcemy pomóc kotom. Uszczypliwe uwagi nie zachęcają do współpracy.
Czy będzie możliwe zapoznanie się z umowa adopcyjną kota? Czy jest możliwość zabrania kotów do domów tymczasowych? Rozumiem, że jesteś tam zwykłym wolontariuszem, z pewnością jednak wiesz więcej niż my. A do p. Lesina oczywiście zadzwonię tak czy siak.
pixie65 pisze:Tomasz Matkowski pisze:(...)
jeśli chodzi o to kim jestem - nie ukrywam się za nickiem, więc kto ciekaw może sobie zgoglować.(...)
Aaaaa...to Pan pisał swego czasu o niejakim Mateuszu J.
magaaaa pisze:pixie65 pisze:Tomasz Matkowski pisze:(...)
Aaaaa...to Pan pisał swego czasu o niejakim Mateuszu J.
I to jak!
Nawet ja nie umiem z takim jadem
Abstrahując oczywiście czy J. wart tego jadu czy nie.
Otóż Tomasz Matkowski nie do końca jest wiarygodnym źródłem, choć kontakt podał prawidłowy.
Rozmawiałam z Panem Lesinem i Pan Lesin powiedział mi, ze aby mieć pewność względem adopcji w ten weekend należy zadzwonić i upewnić się pod koniec tygodnia; na dzień dzisiejszy nie moze jeszcze nic konkretnie powiedzieć.
Właściwymi po temu dniami będzą czwartek i piątek.
Hans pisze:8O Panie Tomaszu Matkowski, proszę w wolnej chwili przeczytać ten wątek od początku, a dopiero potem wypowiadać się o osobach piszących na nim. Nie wytrzymałam - do tej pory się nie odzywałam, bo ja akurat nic nie zrobiłam dla zwierząt w Korabiewicach. Ale kilkanaście (a może kilkadziesiąt?) osób z tego forum niosło realną pomoc, więc proszę o szacunek dla nich. Pan jest postacią w pewnym sensie medialną - proszę to wykorzystać w dobry sposób. Mówienie "JA tu pracuję i dopiero MOJA praca jest OK, a wszystko, co było przedtem, było do bani" (przepraszam, to tylko mój subiektywny odbiór), jest bardzo nie fair
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 676 gości