Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ina11 pisze:elsia pisze:...Dlatego będę prowadzić rozliczenie na FB, a ktoś z miau, najlepiej Ty Patamolkopiowałby z FB i wklejał tu.
Podobnie ktoś na dogomanii. Może kochana ina11 ? Plissss
Najlepiej, żeby uniknąć pomyłki, byłoby to robić raz na dzień, tak, żeby było można kopiować od razu (a nie po kawałku) cały dzień. Np dzisiaj rano, cały wczorajszy dzień.
na dogomanii będzie to robiła evita, ponieważ ja mam blokadę na FB i nie moge wchodzić......![]()
dopiero w domu wieczorem....a tak ciotka evita na bieżąco bedzie wklejać....
elsia pisze:ina11 pisze:elsia pisze:...Dlatego będę prowadzić rozliczenie na FB, a ktoś z miau, najlepiej Ty Patamolkopiowałby z FB i wklejał tu.
Podobnie ktoś na dogomanii. Może kochana ina11 ? Plissss
Najlepiej, żeby uniknąć pomyłki, byłoby to robić raz na dzień, tak, żeby było można kopiować od razu (a nie po kawałku) cały dzień. Np dzisiaj rano, cały wczorajszy dzień.
na dogomanii będzie to robiła evita, ponieważ ja mam blokadę na FB i nie moge wchodzić......![]()
dopiero w domu wieczorem....a tak ciotka evita na bieżąco bedzie wklejać....
J.D. pisze:a może jest taka opcja żeby ktoś tam "zamieszkał" razem z panią na jakiś czas? wiem,wiem,że każdy ma swoje życie ale może....zawsze jest jakaś szansa,że ktoś gdzieś,jakoś....ot,tak sobie myślę...eh,do dupy to wszystko
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Myszorek, Szymkowa i 681 gości