Wólka Zaleska 13 kotów - koniec części I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 27, 2011 22:38 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

viewtopic.php?f=13&t=136198
To wyżej to taki o post o poszukiwaniu kotki w celu dokocenia...moze się przyda
Bradzo współczuję i trzymam :ok: :ok: :ok: aby się powiodła akcja

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Nie lis 27, 2011 22:55 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

Zgłosiłam tam Jotkę.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie lis 27, 2011 23:58 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

Zamówione i zapłacone jest 36 puszek a 400 g animondy dla kotów i 15 kg karmy dla psiaków. Usiłuję złożyć zamówienie na karmę suchą dla kotów, ale ciągle wywala mnie z krakvetu w trakcie składania zamówienia. Będę próbować jutro.
Pokaż mi swoje zwierzątko, a powiem Ci jaki jesteś.

elsia

Od: Pon wrz 10, 2007 10:25

Post » Pon lis 28, 2011 7:21 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

elsia pisze:Patmol bardzo proszę zamień swój wpis w I wątku o udostępnieniu konta przez Fundsację, na ten, który jest powyżej.
skopiowałam do pierwszego postu całość tamtej wypowiedzi

na FB też zmienić?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lis 28, 2011 8:32 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

elsia pisze:Zamówione i zapłacone jest 36 puszek a 400 g animondy dla kotów i 15 kg karmy dla psiaków. Usiłuję złożyć zamówienie na karmę suchą dla kotów, ale ciągle wywala mnie z krakvetu w trakcie składania zamówienia. Będę próbować jutro.

super!!!!!! :ok:
ogromne dzięki! :1luvu:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Pon lis 28, 2011 9:04 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

issey32 - elsia prosi żeby zrobić ją administratorem, to będzie dodawała informacje o wpłatach na konto Fundacji bezpośrednio na FB
ja nie wiem jak to zrobić :oops:

Patmol

Post » Pon lis 28, 2011 10:46 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

Patmol pisze:
elsia pisze:Patmol bardzo proszę zamień swój wpis w I wątku o udostępnieniu konta przez Fundsację, na ten, który jest powyżej.
skopiowałam do pierwszego postu całość tamtej wypowiedzi

na FB też zmienić?

Tak, też i bardzo dziękuję.
Chodzi oto, żeby wszystkie "Tytułem" miały jednakową treść, co umożliwi szybką i bezbłędną intencję ofiarodawcy. Fundacja KASTOR prowadzi równocześnie kilka akcji.

elsia

Post » Pon lis 28, 2011 10:50 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

Patmol pisze:issey32 - elsia prosi żeby zrobić ją administratorem, to będzie dodawała informacje o wpłatach na konto Fundacji bezpośrednio na FB

Bardzo proszę, bo akcja ta jest rozpowszechniona na 3 portalach i nie będę w stanie robić rozliczeń na wszystkich, a wszystkim ofiarodawcom należy się rozliczenie.
Dlatego będę prowadzić rozliczenie na FB, a ktoś z miau, najlepiej Ty Patamol :) kopiowałby z FB i wklejał tu.
Podobnie ktoś na dogomanii. Może kochana ina11 ? Plissss :)
Najlepiej, żeby uniknąć pomyłki, byłoby to robić raz na dzień, tak, żeby było można kopiować od razu (a nie po kawałku) cały dzień. Np dzisiaj rano, cały wczorajszy dzień.
Ostatnio edytowano Pon lis 28, 2011 10:53 przez elsia, łącznie edytowano 1 raz

elsia

Post » Pon lis 28, 2011 10:52 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

na FB tez wykasowałam swoje wpisy o koncie

issey32 i ja jesteśmy administratorami wydarzenia -ale ja nie umiem dodać następnego administratora :oops:
issey32 -może zaglądnie tutaj i doda 8) (prosimy - w razie gdyby nie mogło być trzech -mnie można wykasować 8) )

elsia -bardzo dziękujemy Obrazek

[
elsia pisze:Bardzo proszę, bo akcja ta jest rozpowszechniona na 3 portalach i nie będę w stanie robić rozliczeń na wszystkich, a wszystkim ofiarodawcom należy się rozliczenie.
Dlatego będę prowadzić rozliczenie na FB, a ktoś z miau, najlepiej Ty Patamol :) kopiowałby z FB i wklejał tu. Podobnie ktoś z dogo. Może kochana ina11 ? Plissss :)
Najlepiej, żeby uniknąć pomyłki, byłoby to robić raz na dzień, tak, żeby było można kopiować od razu (a nie po kawałku) cały dzień. Np dzisiaj rano, cały wczorajszy dzień.

dobrze :mrgreen:

Patmol

Post » Pon lis 28, 2011 11:08 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

Żeby dodać admina trzeba wejść w listę biorących udział w wydarzeniu, wyszukać konkretną osobę i tam już kliknąć "dodaj admina" :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lis 28, 2011 11:08 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

Patmol pisze:...issey32 i ja jesteśmy administratorami wydarzenia -ale ja nie umiem dodać następnego administratora :oops:
issey32 -może zaglądnie tutaj i doda 8) (prosimy - w razie gdyby nie mogło być trzech -mnie można wykasować 8) )...

Nie trzeba kasować, mogą być trzy :)

Patmol pisze:
elsia pisze:...akcja ta jest rozpowszechniona na 3 portalach i nie będę w stanie robić rozliczeń na wszystkich, a wszystkim ofiarodawcom należy się rozliczenie.
Dlatego będę prowadzić rozliczenie na FB, a ktoś z miau, najlepiej Ty Patamol :) kopiowałby z FB i wklejał tu. ...

dobrze :mrgreen:

Bardzo dziękuję. Będzie pięknie :)
Masz śliczne gifki :)

elsia

Post » Pon lis 28, 2011 11:18 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

Szalony Kot pisze:Żeby dodać admina trzeba wejść w listę biorących udział w wydarzeniu, wyszukać konkretną osobę i tam już kliknąć "dodaj admina" :)

dziękuję
zrobiłam Obrazek

Patmol

Post » Pon lis 28, 2011 11:25 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

elsia pisze:
Patmol pisze:issey32 - elsia prosi żeby zrobić ją administratorem, to będzie dodawała informacje o wpłatach na konto Fundacji bezpośrednio na FB

Bardzo proszę, bo akcja ta jest rozpowszechniona na 3 portalach i nie będę w stanie robić rozliczeń na wszystkich, a wszystkim ofiarodawcom należy się rozliczenie.
Dlatego będę prowadzić rozliczenie na FB, a ktoś z miau, najlepiej Ty Patamol :) kopiowałby z FB i wklejał tu.

na dogomanii będzie to robiła evita, ponieważ ja mam blokadę na FB i nie moge wchodzić...... :wink:
dopiero w domu wieczorem....a tak ciotka evita na bieżąco bedzie wklejać....
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Pon lis 28, 2011 11:36 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

Możesz to zobaczyć też tak: „mianuj administratorem”
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lis 28, 2011 11:37 Re: podlaskie-dwoje ludzie po udarze i 15 kotów-ZDJĘCIA od str3

ina11 pisze:
elsia pisze:

na dogomanii będzie to robiła evita, ponieważ ja mam blokadę na FB i nie moge wchodzić...... :wink:
dopiero w domu wieczorem....a tak ciotka evita na bieżąco bedzie wklejać....

Zajrzałam dopiero dziś, ale widzę, że wszystko ok. Wczoraj padłam :oops:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

[poprzednia][następna]