To wyżej to taki o post o poszukiwaniu kotki w celu dokocenia...moze się przyda
Bradzo współczuję i trzymam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skopiowałam do pierwszego postu całość tamtej wypowiedzielsia pisze:Patmol bardzo proszę zamień swój wpis w I wątku o udostępnieniu konta przez Fundsację, na ten, który jest powyżej.
elsia pisze:Zamówione i zapłacone jest 36 puszek a 400 g animondy dla kotów i 15 kg karmy dla psiaków. Usiłuję złożyć zamówienie na karmę suchą dla kotów, ale ciągle wywala mnie z krakvetu w trakcie składania zamówienia. Będę próbować jutro.
Patmol pisze:skopiowałam do pierwszego postu całość tamtej wypowiedzielsia pisze:Patmol bardzo proszę zamień swój wpis w I wątku o udostępnieniu konta przez Fundsację, na ten, który jest powyżej.
na FB też zmienić?
Patmol pisze:issey32 - elsia prosi żeby zrobić ją administratorem, to będzie dodawała informacje o wpłatach na konto Fundacji bezpośrednio na FB
ja nie wiem jak to zrobić
elsia pisze:Bardzo proszę, bo akcja ta jest rozpowszechniona na 3 portalach i nie będę w stanie robić rozliczeń na wszystkich, a wszystkim ofiarodawcom należy się rozliczenie.
Dlatego będę prowadzić rozliczenie na FB, a ktoś z miau, najlepiej Ty Patamolkopiowałby z FB i wklejał tu. Podobnie ktoś z dogo. Może kochana ina11 ? Plissss
Najlepiej, żeby uniknąć pomyłki, byłoby to robić raz na dzień, tak, żeby było można kopiować od razu (a nie po kawałku) cały dzień. Np dzisiaj rano, cały wczorajszy dzień.
Patmol pisze:...issey32 i ja jesteśmy administratorami wydarzenia -ale ja nie umiem dodać następnego administratora![]()
issey32 -może zaglądnie tutaj i doda(prosimy - w razie gdyby nie mogło być trzech -mnie można wykasować
)...
Patmol pisze:elsia pisze:...akcja ta jest rozpowszechniona na 3 portalach i nie będę w stanie robić rozliczeń na wszystkich, a wszystkim ofiarodawcom należy się rozliczenie.
Dlatego będę prowadzić rozliczenie na FB, a ktoś z miau, najlepiej Ty Patamolkopiowałby z FB i wklejał tu. ...
dobrze
elsia pisze:Patmol pisze:issey32 - elsia prosi żeby zrobić ją administratorem, to będzie dodawała informacje o wpłatach na konto Fundacji bezpośrednio na FB
Bardzo proszę, bo akcja ta jest rozpowszechniona na 3 portalach i nie będę w stanie robić rozliczeń na wszystkich, a wszystkim ofiarodawcom należy się rozliczenie.
Dlatego będę prowadzić rozliczenie na FB, a ktoś z miau, najlepiej Ty Patamolkopiowałby z FB i wklejał tu.
Podobnie ktoś na dogomanii. Może kochana ina11 ? Plissss
Najlepiej, żeby uniknąć pomyłki, byłoby to robić raz na dzień, tak, żeby było można kopiować od razu (a nie po kawałku) cały dzień. Np dzisiaj rano, cały wczorajszy dzień.
ina11 pisze:elsia pisze:Patmol pisze:issey32 - elsia prosi żeby zrobić ją administratorem, to będzie dodawała informacje o wpłatach na konto Fundacji bezpośrednio na FB
Bardzo proszę, bo akcja ta jest rozpowszechniona na 3 portalach i nie będę w stanie robić rozliczeń na wszystkich, a wszystkim ofiarodawcom należy się rozliczenie.
Dlatego będę prowadzić rozliczenie na FB, a ktoś z miau, najlepiej Ty Patamolkopiowałby z FB i wklejał tu.
Podobnie ktoś na dogomanii. Może kochana ina11 ? Plissss
na dogomanii będzie to robiła evita, ponieważ ja mam blokadę na FB i nie moge wchodzić......![]()
dopiero w domu wieczorem....a tak ciotka evita na bieżąco bedzie wklejać....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości