paw pisze:a to pierwsze zdjęcia Gilka w nowym domu![]()
śliczny jest, ale furczy przerażająco, Kleks też nie wie jak to zinterpretować ...
o matko, jaki słodki buras

jej siostra GRATULUJĘ PRZYSTOJNIAKA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paw pisze:a to pierwsze zdjęcia Gilka w nowym domu![]()
śliczny jest, ale furczy przerażająco, Kleks też nie wie jak to zinterpretować ...
lutra pisze:ukradłam Gil(es)a na fb. (nie wiedziałam, że Giles to Idzi)
jej siostra pisze:lutra pisze:ukradłam Gil(es)a na fb. (nie wiedziałam, że Giles to Idzi)
Idzi albo Egidiusz (tak przetłumaczyli to w Cadfaelu)
paw pisze:wczoraj rozmawiałam z Idzim przez telefon, mówił że wszystko ok i że jest zadowolony. a Kleksia jak wrzeszczy przy misce to słyszy chyba cały Kraków
jej siostra pisze:je siostra zabiegana, zalatana i w ogóle, ale coś niecoś skrobnie
Panowie rozumieją się coraz lepiej, choć jeszcze się nie kochają. Kleks podchodzi do życia nadzwyczaj filozoficznie (jedzenie jest, woda jest, śmietanka jest, na kolana się władować można ale nie trzeba = nowy niczego nie zmienił). Idzi poznaje zasady (Kleksa trudno ruszyć, nawet jeśli się go ugryzie w ogon, jedzenie jest, śmietankę dają, miziają na żądanie, może być).
Idzi zdecydowanie rozruszał Kleksona, który po odejściu Malinki nieco stetryczał; dostał parę zabawek, z których korzysta wedle uznania. Chrypi chyba mniej, w czasie snu wcale (szkoda, że kończy spanie w okolicach piątej rano).
I nie do wiary, jak można przez tydzień kota zdemoralizować, paw potwierdzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon i 180 gości