Czar-koty,bur-koty,paw i jej siostra życzą DOBREGO ROKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 27, 2011 20:08 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

paw pisze:a to pierwsze zdjęcia Gilka w nowym domu :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

śliczny jest, ale furczy przerażająco, Kleks też nie wie jak to zinterpretować ...

o matko, jaki słodki buras :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jej siostra GRATULUJĘ PRZYSTOJNIAKA :1luvu:
ObrazekObrazek

galos3max

Od: Sob lip 31, 2010 9:06

Post » Nie lis 27, 2011 20:18 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

ukradłam Gil(es)a na fb :). (nie wiedziałam, że Giles to Idzi)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie lis 27, 2011 20:21 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

przystojniak jestem, owszem
charakterek też mam miły
jak chcę ciśnienie podnieść, potrafię być cichutko
a kiedy ręce do głaskania są stale w zasięgu i nie trzeba tak zabiegać o pieszczoty, można je wydzielać, niech się ludzie nazbyt nie przyzwyczajają, O!
Obrazek

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie lis 27, 2011 20:23 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

lutra pisze:ukradłam Gil(es)a na fb :). (nie wiedziałam, że Giles to Idzi)

Idzi albo Egidiusz (tak przetłumaczyli to w Cadfaelu) :D

jej siostra

Post » Pon lis 28, 2011 6:05 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

jej siostra pisze:
lutra pisze:ukradłam Gil(es)a na fb :). (nie wiedziałam, że Giles to Idzi)

Idzi albo Egidiusz (tak przetłumaczyli to w Cadfaelu) :D

Bo Idzi to polska forma łacińskiego Egidiusza :)
Jak tam panowie kotowie dzisiaj?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 30, 2011 9:40 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

no właśnie, jak panowie dwaj :?: :?:
ObrazekObrazek

galos3max

Post » Śro lis 30, 2011 10:13 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

wczoraj rozmawiałam z Idzim przez telefon, mówił że wszystko ok i że jest zadowolony. a Kleksia jak wrzeszczy przy misce to słyszy chyba cały Kraków :)

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Śro lis 30, 2011 10:14 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

paw pisze:wczoraj rozmawiałam z Idzim przez telefon, mówił że wszystko ok i że jest zadowolony. a Kleksia jak wrzeszczy przy misce to słyszy chyba cały Kraków :)

A dlaczego Kleksio wrzeszczy przy misce?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 30, 2011 10:34 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

pewnikiem głodny.. ;)

paw

Post » Śro lis 30, 2011 11:39 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

ło matko, Idzi mu podjada z miski ????:strach:
ObrazekObrazek

galos3max

Post » Czw gru 01, 2011 16:13 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

jej siostra zabiegana, jak zanjdzie chwilkę to napisze. Idzik wczoraj imprezował :)

a tu powtórka z bazarku, można podrzucić albo coś :kotek:

BAZAREK DLA KOTKÓW JOLI_K

paw

Post » Sob gru 03, 2011 20:44 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

je siostra zabiegana, zalatana i w ogóle, ale coś niecoś skrobnie
Panowie rozumieją się coraz lepiej, choć jeszcze się nie kochają. Kleks podchodzi do życia nadzwyczaj filozoficznie (jedzenie jest, woda jest, śmietanka jest, na kolana się władować można ale nie trzeba = nowy niczego nie zmienił). Idzi poznaje zasady (Kleksa trudno ruszyć, nawet jeśli się go ugryzie w ogon, jedzenie jest, śmietankę dają, miziają na żądanie, może być).
Idzi zdecydowanie rozruszał Kleksona, który po odejściu Malinki nieco stetryczał; dostał parę zabawek, z których korzysta wedle uznania. Chrypi chyba mniej, w czasie snu wcale (szkoda, że kończy spanie w okolicach piątej rano :evil: ).
I nie do wiary, jak można przez tydzień kota zdemoralizować, paw potwierdzi :D

jej siostra

Post » Sob gru 03, 2011 21:14 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

jej siostra pisze:je siostra zabiegana, zalatana i w ogóle, ale coś niecoś skrobnie
Panowie rozumieją się coraz lepiej, choć jeszcze się nie kochają. Kleks podchodzi do życia nadzwyczaj filozoficznie (jedzenie jest, woda jest, śmietanka jest, na kolana się władować można ale nie trzeba = nowy niczego nie zmienił). Idzi poznaje zasady (Kleksa trudno ruszyć, nawet jeśli się go ugryzie w ogon, jedzenie jest, śmietankę dają, miziają na żądanie, może być).
Idzi zdecydowanie rozruszał Kleksona, który po odejściu Malinki nieco stetryczał; dostał parę zabawek, z których korzysta wedle uznania. Chrypi chyba mniej, w czasie snu wcale (szkoda, że kończy spanie w okolicach piątej rano :evil: ).
I nie do wiary, jak można przez tydzień kota zdemoralizować, paw potwierdzi :D

Może to nawyki z wolnożyjącej bandy kocimskiej, o 5 rano wstać i dawaj, bawim się.
Jak poprzebywa trochę w towarzystwie Jej Siostry, nabierze porannej łagodności.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Sob gru 03, 2011 21:18 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

śmiej się, śmiej - ja chodzę spać po północy, trochę z konieczności, trochę z dobrawoli; on po dziewiątej pada.
Ja bym wstawała koło dziesiątej, on o piątej najwyżej zero siedem, agent jeden :evil:

jej siostra

Post » Sob gru 03, 2011 23:58 Re: Koty paw i jej siostry/Malinka, a za nią Piotrusia [*] :(

buraski sa cudne :1luvu:
gratuluje dokocenia :ok:
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

[poprzednia][następna]