Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnielkaG pisze:Widziałam Pimpusię w transporterku. Śliczna jest.
AnielkaG pisze: Niestety nie mogę nic pomóc, mam pp w domu.
delfinka pisze:Melduję, że Pimpusia dojechała cała, zdrowa i w doskonałej formie.
Jest kotką bardzo grzeczną, cierpliwą, spokojną,
i strasznie miziastą. Wystarczyło, że dotykałam ją przez drzwiczki kontenerka, a natychmiast podstawiała łepek i bródkę do głaskania![]()
Teraz jest w sypialni z dwiema miłymi kotkami i odreagowuje nowe miejsce i zapachy.
Będę od tej pory donosicielką![]()
Zdjęcia później
Anna61 pisze:To ja trochę o małej Tusi,
ona bardzo kicha takimi aż zielonymi gilami (za długo to się u niej wlecze) i idę ją zgłosić do Funduszu Immunologicznego o pomoc w zakupie Zylexisu.
Ania i jej Nitro pisze:Aniu, dobry pomysl. I mam pytanie, bo pomimo, ze jestem w tym funduszu to matolek ze mnie straszny: wiem na co jest Zylexis, tylko ile on kosztuje? Glupio pytam, wiem.
Anna61 pisze:Ania i jej Nitro pisze:Aniu, dobry pomysl. I mam pytanie, bo pomimo, ze jestem w tym funduszu to matolek ze mnie straszny: wiem na co jest Zylexis, tylko ile on kosztuje? Glupio pytam, wiem.
Zależy Anulka od lecznicy, ale 45-55 złotych jedna dawka a potrzebne są co najmniej 3 dawki.
Ania i jej Nitro pisze:czyli z fundudzu to na 2 dawki starcza, w jakim odstepie czasu trzeba je podac?
phantasmagori pisze:U kogo jest Tusia Aniu?
W FI 2 koty w kolejce, przewiduję że kasa dla Tusi będzie na początku stycznia.
Więc jeśli możecie wziąć na krechę to bierzcie, Tusię zaraz wpiszę na listę, na razie zapiszę ją na Ciebie.
AnielkaG pisze:Aniu, daj jej Lydium, jest dużo tansze a podobnie skuteczne, przez jakiś czas nie było, teraz jest, ja faszeruję tym wszystkie chore koty, kilka obyło się bez antybiotyku
delfinka pisze:Pimpek ma zadziwiająco piękne i czyste futerko. Spodziewałam się kotki prosto niemal z ulicy,
a tu taka pachnąca dama przyjechała![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości