Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
klementyna30 pisze:moja znajoma emerytka jest zakochana w moim Lucjuszu syjamopodobnym kawalerze o niebieskich oczach, kiedyś mówiła mi że chętnie by takiego samego kupiła, ale przekonałam ją, że może jak poczeka chwilę to znajdzie się jakiś na forum miau jakiś kotecek , któremu można będzie pomóc - i teraz jest zadzwonię i się odezwę
klementyna30 pisze:dzwoniłam- emerytka jest jeszcze spoko nie ma 60 -ki , ale niestety kota już ma, ktoś jej podrzucił jak tylko zasugerowała gdzieś w sklepie, że rozgląda się za kotem, ale spróbuje jeszcze u mojej siostry zadzwonię i się odezwę
klementyna30 pisze:tak myślę od jakiegoś czasu o adopcji drugiego kota, miałam kiedyś dwa koty, a nawet trzy
klementyna30 pisze:Lucka mam dopiero od lutego, a do zeszłego roku przez 10 lat byłam szczęśliwą posiadaczką perskiej kotki Klementyny, niestety zachorowała i pomimo moich wysiłków w drodze do kolejnego weta. odeszła na moich kolanach,Klementyna miała bardzo dominujący charakter
i niestety nie pozwoliła egzystować innym koteckom w swoim otoczeniu z tego powodu musiałam oddać Helenę, którą miałam też z tzw. łapanki
Miss pisze:Boo, rasizm na 100%![]()
A tak serio, wiesz, że "zwykłych" kotów jest na pęczki i każdy może takiego sobie zawinąć choćby z ulicy. Trafia się taki "wyjątek" i od razu jest poruszenie, bo oryginalny. Smutne, ale prawdziwe.
]/quote]Tylko zmieniła zdanie i z dzika zrobił się miziak. [b]Szkoda,że nie syjam [[/b
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości