SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2011 23:01 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:
rapsodia82 pisze:Może to jakis sposób... :roll: :mrgreen:

Zwłaszcza, że jutro Ostatki, a ja nie mogę się porządnie zaprawić :evil: Rapsodzia, to może ty w moim imieniu :?:
I co to jest "ślepota" ?

Mnie ostatnio jakoś alkohol nie podchodzi, ale mogę spróbować "dla dobra ogółu" ;)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt lis 25, 2011 23:02 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

rapsodia82 pisze:
kamari pisze:

Zwłaszcza, że jutro Ostatki, a ja nie mogę się porządnie zaprawić :evil: Rapsodzia, to może ty w moim imieniu :?:
I co to jest "ślepota" ?

Mnie ostatnio jakoś alkohol nie podchodzi, ale mogę spróbować "dla dobra ogółu" ;)

8O 8O 8O ?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lis 25, 2011 23:04 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bianka 4 pisze:
ilgatto pisze:Na poprawę nastroju i złagodzenie wszelkiej maści bólu: http://video.interia.pl/obejrzyj,film,1 ... C4%85pieli :D

Ciekawe co jeden z tych kociaków w szklance miał, że nie chciał jej oddać :mrgreen:

Może takie kocie "coś znieczulające" o czym rozprawiają koleżanki :lol:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Pt lis 25, 2011 23:07 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
rapsodia82 pisze:
kamari pisze:

I co to jest "ślepota" ?

8O 8O 8O ?

No z tymi Ostatkami, Marysia nie może, ty z tymi wrzodami tez nie, więc ktoś musi sie poświęcić i za Was opić Ostatki :mrgreen:

rapsodia82

Post » Pt lis 25, 2011 23:08 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Impreza jest?
najszczesliwsza

Post » Pt lis 25, 2011 23:09 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ilgatto pisze:
Bianka 4 pisze:
ilgatto pisze:Na poprawę nastroju i złagodzenie wszelkiej maści bólu: http://video.interia.pl/obejrzyj,film,1 ... C4%85pieli :D

Ciekawe co jeden z tych kociaków w szklance miał, że nie chciał jej oddać :mrgreen:

No to chyba nalewka na kocimiętce, albo walerianka :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lis 25, 2011 23:10 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Moje kotusie wszystkie chwilowo znieczulone...śpią ino huczy :D .
A Alek ma uszy jak batman 8O ...

Marta, to ja Ci odpuszczam, aż takiego poświęcenia nie wymagam 8O !
A potem sie poświęcisz dla innej koleżanki, a potem jeszcze dla innej...matkobosko, w życiu :!:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt lis 25, 2011 23:10 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:Impreza jest?

No ba, znieczulamy sie ogólnie forumowo :mrgreen: .

vip

Post » Pt lis 25, 2011 23:11 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bianka 4 pisze:
ilgatto pisze:
Bianka 4 pisze:

No to chyba nalewka na kocimiętce, albo walerianka :mrgreen:

Musi setka walerianki :ryk: !

vip

Post » Pt lis 25, 2011 23:14 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

No właśnie nie leczone to co ja mam prowadzi do marskości, a leczone właśnie sterydami nie wiem do czego mnie zaprowadzi, nie leczone tylko zaleczane :?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt lis 25, 2011 23:17 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:

Czyli najzdrowiej, bo wirtualnie Obrazek
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Pt lis 25, 2011 23:22 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ilgatto pisze:
vip0 pisze:

Czyli najzdrowiej, bo wirtualnie Obrazek

O bardzo przepraszam, ale wirtualnie to ja mogę różne rzeczy, ale piję osobiście, się nie migam!
Dziś nalewkę malinową, na ten przykład. Własnej roboty ofkoz, rocznik... zaraz... 2008.
Mniam. :D

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt lis 25, 2011 23:36 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

a ja właśnie drugie piwffko piję, a co po tej harówie nalezy mi się :mrgreen:
vip0 pisze:
majencja pisze:po alkoholu nie boli bo alkohol jest środkiem znieczulenia miejscowego :mrgreen:

vip0 pisze:
majencja pisze:po alkoholu nie boli bo alkohol jest środkiem znieczulenia miejscowego :mrgreen:

Aaaa, to dlatego mój były taki zdrowy :D i znieczulony :ryk: .
W takim razie na mojej dzielnicy ogólna znieczulica panuje :ryk: .

To jest pojęcie trochę błędne , mój śp małżonek nie gardził trunkami różnego pochodzenia, aczkolwiek takich wynalazków nie pijał, ale różne sklepowe naleweczki, czyli napoje winopodobne- jak najbardziej ,dogodnie i do syta, tanie i kopie jak cholera, to cała tablica Mendelejewa jest.
I też był zdrowy i zakonserwowany, prawie do śmierci - lekarze wytłumaczyli mi, że właśnie te wynalazki powodują, ze alkoholik nie czuje bólu,, jak go poczuje, to nie ma juz co zbierać.
Od momentu poczucia bólu gardła do śmierci na raka przełyku upłynęły trzy miesiące .miesiące

Gosiu, a Ty masz wrzody żołądka , czy dwunastnicy ?
Bo ja moją dwunastnicę , jak sezon jest , jak teraz, to traktuję rano na czczo contrologiem i staram sie pogryzac co dwie - trzy godzinki, diety tez nie przestrzegam, ale w miarę opanowałam, jak mniej stresu i controlog, to prawie ok jest

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lis 25, 2011 23:40 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Moje kotusie wszystkie chwilowo znieczulone...śpią ino huczy :D .
A Alek ma uszy jak batman 8O ...

Marta, to ja Ci odpuszczam, aż takiego poświęcenia nie wymagam 8O !
A potem sie poświęcisz dla innej koleżanki, a potem jeszcze dla innej...matkobosko, w życiu :!:

Gosiu, nie martw się, za zbyt wiele osób nie dałabym rady. Ja mało litrażowa jestem ;)
A raczej mało mililitrażowa :ryk:

rapsodia82

Post » Pt lis 25, 2011 23:46 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

alab108 pisze:No właśnie nie leczone to co ja mam prowadzi do marskości, a leczone właśnie sterydami nie wiem do czego mnie zaprowadzi, nie leczone tylko zaleczane :?

Dzięki za odpowiedź i przepraszam, że w ogóle o tym napisałam, ale od kilku dni nie daje mi to spokoju...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]