Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Uważam też ,że każdemu kotu należy dać szansę by poznał co to głaski,spanie w łóżku itp.Przylepa też tego potrzebuje i bardzo mi przykro ,ze mieszka w schronisku.Dlatego moze niech inne osoby spróbują lepiej ,bezkonflikowo i mądrze to rozwiązać .![]()
![]()
Marzenia11 pisze:horacy 7 pisze:Uważam też ,że każdemu kotu należy dać szansę by poznał co to głaski,spanie w łóżku itp.Przylepa też tego potrzebuje i bardzo mi przykro ,ze mieszka w schronisku.Dlatego moze niech inne osoby spróbują lepiej ,bezkonflikowo i mądrze to rozwiązać .![]()
![]()
tylko jak?nie mam żadnego pomysłu. A mam chocby wetkę, ktora chce ją wziąć do siebie.
MalgWroclaw pisze:Marzenia11 pisze:horacy 7 pisze:Uważam też ,że każdemu kotu należy dać szansę by poznał co to głaski,spanie w łóżku itp.Przylepa też tego potrzebuje i bardzo mi przykro ,ze mieszka w schronisku.Dlatego moze niech inne osoby spróbują lepiej ,bezkonflikowo i mądrze to rozwiązać .![]()
![]()
tylko jak?nie mam żadnego pomysłu. A mam chocby wetkę, ktora chce ją wziąć do siebie.
Marzeniu, a czy pani doktor, która chce wziąć Przylepę (Przylepę?) do siebie, może zadzwonić do schroniska? Jest lekarzem weterynarii, jeśli schronisko nie zechce jej dać chorego kota, to nie wiem, naprawdę, czego to schronisko chce.
joanna3113 pisze:Byłam w schronisku dowiedzieć się o maluszka i zebrać wszystkie dane (szczepienie, odrobaczenie) okazało się że maluszek był szczepiony. Postanowiłam maluszka zabrać do domu. Po wizycie u lekarza (zmierzeniu temperatury, osłuchaniu) okazało się że ma zapalenie oskrzeli,został podany antybiotyk. Na razie o odrobaczaniu nie ma mowy.
Marzenia11 pisze:jest to jakis pomysł. Muszę ją zapytać. Tylko że ona na pewno nie będzie miała czasu po nią przyjechać więc nie wiem czy jej uwierzą na słowo i nie wiem co by miała powiedzieć żeby jej uwierzyli. Ale na pewno ją zapytam.
meksykanka pisze:My też...
![]()
Martwimy się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 77 gości