i żywe drzewko i kot i ozdoby

wtedy Smartek miał pół roczku-teraz ma dwa i pół

u nas wszystkie kicie biegają po choince

w tym roku kolej na Belkę i Charliego

Moderator: Estraven
Marzenia11 pisze:pwpw pisze:Marzenia11 pisze:(...)
chociaż w sumie dla kotow takie żywe drzewko, bez ozdób....![]()
A dlaczego bez ozdób? Coś przecież trzeba powiesić,żeby miały co zdemolować
ja już widzę jak Mika i Mała toczą wojnę siedząc Mała na czubie choinki, a Mika gałązkę niżej. Po co im ozdoby.. tylko plączą się między łapami
smarti pisze:Jus !! jak mogłaś![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pwpw pisze:Marzenia11 pisze:pwpw pisze:Marzenia11 pisze:(...)
chociaż w sumie dla kotow takie żywe drzewko, bez ozdób....![]()
A dlaczego bez ozdób? Coś przecież trzeba powiesić,żeby miały co zdemolować
ja już widzę jak Mika i Mała toczą wojnę siedząc Mała na czubie choinki, a Mika gałązkę niżej. Po co im ozdoby.. tylko plączą się między łapami
No tak, bo Ty masz stadoMojemu powieszę, moje ukochane- słomiane
a może od razu kocie myszki i piłeczki
pwpw pisze:Mojemu powieszę, moje ukochane- słomianea może od razu kocie myszki i piłeczki
Bianka 4 pisze:pwpw pisze:Mojemu powieszę, moje ukochane- słomianea może od razu kocie myszki i piłeczki
To może od razu bombki choinkowe robione przez naszą forumową Jasdor http://www.skarby.home.pl/index.php - mogą służyć też za zabawki dla kociaków
pwpw pisze:Bianka 4 pisze:pwpw pisze:Mojemu powieszę, moje ukochane- słomianea może od razu kocie myszki i piłeczki
To może od razu bombki choinkowe robione przez naszą forumową Jasdor http://www.skarby.home.pl/index.php - mogą służyć też za zabawki dla kociaków
Śliczne i jakie praktyczneJeszcze tylko musiałabym wymienić choinkę na taką co utrzyma 6kg kota
I będę miała takie śliczne fotki jak Smartii
smarti pisze:dziś cały dzień zasów-ok 12-tej miałam tel że Promyś zrobił piękną koopkę![]()
![]()
![]()
Pan jest zachwycony kiciem,kicio odnalazł się w domku świetnie,a więc mam wielką nadzieję że nic już nie może zmącić szczęścia Promysia w nowym domku![]()
![]()
![]()
-imię pozostaje to samo bo "jest piękne'
![]()
Erin-bardzo dziękuję że przyjechałaś odwieżć naszego wspólnego Księciunia-pamiętaj że miałyśmy wypić za jego zdrowie-pijemy???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Erin pisze:A co tu tak cicho?
Już wszystkie pijom?
Marzenia11 pisze:Meczyk. Ciężkie jest życie kibica
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], kasiek1510 i 196 gości