DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 25, 2011 0:55 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

a tu kto??

i żywe drzewko i kot i ozdoby :D

Obrazek

wtedy Smartek miał pół roczku-teraz ma dwa i pół :D
u nas wszystkie kicie biegają po choince :mrgreen:
w tym roku kolej na Belkę i Charliego :kotek: :kotek: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 25, 2011 0:56 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Jus !! jak mogłaś :mrgreen: :piwa: 8O 8O 8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt lis 25, 2011 0:57 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Marzenia11 pisze:
pwpw pisze:
Marzenia11 pisze:(...)
chociaż w sumie dla kotow takie żywe drzewko, bez ozdób.... :?: :mrgreen:

A dlaczego bez ozdób? Coś przecież trzeba powiesić,żeby miały co zdemolować :mrgreen:

ja już widzę jak Mika i Mała toczą wojnę siedząc Mała na czubie choinki, a Mika gałązkę niżej. Po co im ozdoby.. tylko plączą się między łapami :mrgreen:

No tak, bo Ty masz stado :mrgreen: Mojemu powieszę, moje ukochane- słomiane :twisted: a może od razu kocie myszki i piłeczki :lol:
pwpw

Post » Pt lis 25, 2011 0:57 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

smarti pisze:Jus !! jak mogłaś :mrgreen: :piwa: 8O 8O 8O

nie zagląda na forum ostatnio - już wiadomo dlaczego :mrgreen:
telefonów nie odbiera - już wiadomo dlaczego :mrgreen:
a jak już odbierze to mówi takim cienkim słabym głosem i szybko kończy - już wiadomo dlaczego :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lis 25, 2011 0:58 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

pwpw pisze:
Marzenia11 pisze:
pwpw pisze:
Marzenia11 pisze:(...)
chociaż w sumie dla kotow takie żywe drzewko, bez ozdób.... :?: :mrgreen:

A dlaczego bez ozdób? Coś przecież trzeba powiesić,żeby miały co zdemolować :mrgreen:

ja już widzę jak Mika i Mała toczą wojnę siedząc Mała na czubie choinki, a Mika gałązkę niżej. Po co im ozdoby.. tylko plączą się między łapami :mrgreen:

No tak, bo Ty masz stado :mrgreen: Mojemu powieszę, moje ukochane- słomiane :twisted: a może od razu kocie myszki i piłeczki :lol:

nie rzecz w tym, że mam stado tylko w tym czym to stado jest ostatnio zajęte.
Ozdoby to takie małe nie warte uwagi - tu trwa wojna na spojrzenia i to jest warte uwagi :evil:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lis 25, 2011 1:00 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

pwpw pisze:Mojemu powieszę, moje ukochane- słomiane :twisted: a może od razu kocie myszki i piłeczki :lol:

To może od razu bombki choinkowe robione przez naszą forumową Jasdor http://www.skarby.home.pl/index.php - mogą służyć też za zabawki dla kociaków :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lis 25, 2011 1:07 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Bianka 4 pisze:
pwpw pisze:Mojemu powieszę, moje ukochane- słomiane :twisted: a może od razu kocie myszki i piłeczki :lol:

To może od razu bombki choinkowe robione przez naszą forumową Jasdor http://www.skarby.home.pl/index.php - mogą służyć też za zabawki dla kociaków :mrgreen:

Śliczne i jakie praktyczne :ok: Jeszcze tylko musiałabym wymienić choinkę na taką co utrzyma 6kg kota :wink: I będę miała takie śliczne fotki jak Smartii :lol:
pwpw

Post » Pt lis 25, 2011 1:11 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

pwpw pisze:
Bianka 4 pisze:

Śliczne i jakie praktyczne :ok: Jeszcze tylko musiałabym wymienić choinkę na taką co utrzyma 6kg kota :wink: I będę miała takie śliczne fotki jak Smartii :lol:

:D :D :D

Marzenia11

Post » Pt lis 25, 2011 7:12 Re: DT Smarti 7 !!

smarti pisze:dziś cały dzień zasów-ok 12-tej miałam tel że Promyś zrobił piękną koopkę :kotek: :1luvu: :ryk:

Pan jest zachwycony kiciem,kicio odnalazł się w domku świetnie,a więc mam wielką nadzieję że nic już nie może zmącić szczęścia Promysia w nowym domku :D :ok: :ok: :ok: -imię pozostaje to samo bo "jest piękne' :D

Erin-bardzo dziękuję że przyjechałaś odwieżć naszego wspólnego Księciunia-pamiętaj że miałyśmy wypić za jego zdrowie-pijemy??? :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Bardzo, bardzo się cieszę :P
A co do picia, to oczywiście się przyłączę - chociaż na odległość.
Planowałam otworzyć jedną buteleczkę jutro :piwa:
I ze swojej strony również bardzo dziękuję :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 25, 2011 10:45 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

A co tu tak cicho?
Już wszystkie pijom? :lol:

Erin

Post » Pt lis 25, 2011 10:46 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Erin pisze:A co tu tak cicho?
Już wszystkie pijom? :lol:

Meczyk. Ciężkie jest życie kibica :roll:

Marzenia11

Post » Pt lis 25, 2011 10:50 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Marzenia11 pisze:Meczyk. Ciężkie jest życie kibica :roll:

Hehe :mrgreen:
Ale ja najpierw przeczytałam "Meksyk" i tak myślę: a co kibice mają do tego? :lol:

Erin

Post » Pt lis 25, 2011 12:32 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

no nie...do Meksyku chętnie jeszcze kiedyś pojadę bo tam piękne nurki są ale samo słowo "meksyk..." od jakiegoś czasu nie najlepiej mi się kojarzy i nic na to nie poradzę :evil:

...a Pan od Promysia jest istotnie fantastyczny-nie doceniałam Go!!

dzwonił znowu-Promyś przespał cały dzień a ok 12-tej zaczął balowanie :mrgreen: Państwo znowu troszkę gorzej spali w zw. z powyższym,ale to dla Nich naturalne :D 8O :1luvu:
Kić nauczył się już że lodówka=wołowinka i państwo nie potrafią oprzeć się jego proszącemu spojrzeniu :kotek: ostrzegałam aby go nie rozpaskudzić :mrgreen:
Ogólnie bardzo zachwyca ich uroda Promyczka-jego piękne oczy, lśniące futerko i muskularna sylwetka bez grama tłuszczu!!!-bo Promyś to taki mały szwarcenegerek :ok: :ryk:
Pan kocie mleczko ogrzewa kotkowi gorącą wodą-Promyś pije bardzo chętnie :catmilk:
Najlepszy przyjaciel syna Państwa też zakochał się w Promysiu i chce takiego samego :lol: ale jest problem-bo ma myszkę :mrgreen: którą też kocha a która chodzi po mieszkaniu :D :ryk:

ogólnie to chyba w ogóle za mną nie tęskni-ma już własny fotelik przy grzejniku i jestem z tego powodu przeszczęśliwa!
Promyczek po swoich przeżyciach zasłużył właśnie dokładnie na taki domek-uważny,troskliwy i mądrze kochający-przyznam że ja nie byłam do niego przekonana-to mój TŻ i Marzenia lobbowali za tym domkiem i oczywiście mieli rację i dziękuję im za to :D :kotek: :1luvu:

smarti

Post » Pt lis 25, 2011 12:42 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

No :ok:

Co do reklamy -to zadzwonię może jutro, pogadamy i opowiem co i jak :ok:

Smarti - zaktualizuj pierwszą stronę co kto ma i czego szuka i kto do domu poszedł. Zwłaszcza o Zwyrodnialce i Paluszki :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lis 25, 2011 12:48 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

:D :D :D
A pomysleć, że pan podczas wizyty pa na moje pytanie o karmienie Promysia mięskiem odpowiedział że tylko kurczaczek i to raz na jakiś czas, żeby się nie rozpuścił. To tylko wytłumaczyłam dlaczego nie wieprzowina i że równie dobra jest najgorsza (a nie luksusowa) wołowinka - of kors, jak usłyszałam wczoraj, ze pan juz mu dał dwa razy wołowe to się usmiechnęłam pod nosem, że Promys już wygrał w kwestii mięska, choć pan powiedział mi, że nie no przecież ten kawałek trzeba dać żeby się nie zepsuł - no ale ja troszkę się znam na tych kocich manipulacjach i gierkach :mrgreen:
I pomysleć, ze gdy wychodziłyśmy to Erin poprosiła o jakieś info i fotki na maila za jakiś czas, smarti o jakiegoś smsa lub maila za 2-3 dni, a ja szeptem o smsa jutro :mrgreen: i jak pan zadzwonił o 8.17 to już też wiedziałam, że on będzie się bardzo chętnie dzielił informacjami o Promysiu (ale telefon nt qpki jednak mnie zaskoczył :mrgreen: ).
A no i jeszcze pan absolutnie nie miał dawać mleka tylko wodę i sam z siebie mi to powiedział :mrgreen:

No to w takim układzie wpisuję Promyka, ktory rządzi i się panoszy i tak już tam zostanie niezależnie od marnych prob uzyskania kontroli w swoim własnym domu przez ludzi, na listę kotów wyadoptowanych.
Ufff. :D

Proszę smarti i Erin o ustalenie dnia i godziny swiętowania adopcji :D :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

[poprzednia][następna]