Wszystkie moje koty są wyjątkowo duże, żaden nie wygląda tłusto..No! Może poza Kubą, ale ona to z racji swojej rasy
I tak patrząc na Ryśka to widzę, że z niego też będzie wieeeeeelki kocur 
Moderator: Estraven
I tak patrząc na Ryśka to widzę, że z niego też będzie wieeeeeelki kocur 

vailet pisze:katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Skoro scannomune i immunodol dawały odwrotny skutek to nie pomoże.Lydium nie wiem czym się różni.Nie znam tylko nazwę.
U mnie też ani scanomune, ani immunodol nie pomogły (to chyba jest właściwie to samo -tzn. betaglukan), a zylexis pomógł ... Lydium nie stosowałam, ale to podobno bolesny zastrzyk ...
Dzięki Kasia piszesz że bolesny i też zastrzykNigdy mi Lydium nie proponowano.Jesteś pewna że pomógł Zylexis,a może u Ziabolka sterydy pomogły?Już nie pamiętam co najpierw dostawał.
novacianka pisze:vailet pisze:katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Skoro scannomune i immunodol dawały odwrotny skutek to nie pomoże.Lydium nie wiem czym się różni.Nie znam tylko nazwę.
U mnie też ani scanomune, ani immunodol nie pomogły (to chyba jest właściwie to samo -tzn. betaglukan), a zylexis pomógł ... Lydium nie stosowałam, ale to podobno bolesny zastrzyk ...
Dzięki Kasia piszesz że bolesny i też zastrzykNigdy mi Lydium nie proponowano.Jesteś pewna że pomógł Zylexis,a może u Ziabolka sterydy pomogły?Już nie pamiętam co najpierw dostawał.
dopiero zobaczyłam. ODRADZAMLydium KLP w najbliższym czasie. wypuścili bodajże w sierpniu wadliwą serię, a nie wszystkie gabinety wycofały z obrotu...
wprawdzie to na zupełnie co innegoale Alizin z wakacyjnej produkcji również jest wadliwy - powoduje potworkowatość u płodów. potwierdzone w kilkunastu lecznicach w całej Polsce.
Dobrze wiedzieć 
widzę że myślisz już o świętach po obrazku 
Lilianna J-wie pisze:Dzień dobry![]()
Wbrew pozorom właśnie te wielkie koty jedzą najmniej
Lilianna J-wie pisze:Ja dość często daję ją Rysiowi, bo tłusta i przynajmniej się nie zatyka. Tak samo lubi majonez