Boś młodzież jestAsia_Siunia pisze:Sorki, że nie dołączę do chórku Queen...jakoś mijam się z tym klimatem. Owszem wysłucham ale bez szału...Nie bijcie![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boś młodzież jestAsia_Siunia pisze:Sorki, że nie dołączę do chórku Queen...jakoś mijam się z tym klimatem. Owszem wysłucham ale bez szału...Nie bijcie![]()
shira3 pisze:Boś młodzież jestAsia_Siunia pisze:Sorki, że nie dołączę do chórku Queen...jakoś mijam się z tym klimatem. Owszem wysłucham ale bez szału...Nie bijcie![]()
jozefina1970 pisze:No cóż, jam nie młodzież ale z Qeenami też mi jakoś nie po drodzeNie łapię tego, mogę posłuchać ale bez szału
![]()
Za to mam innych za których dałabym się posiekać, więc rozumiem bzika muzycznego, jak najbardziej
AniHili pisze: Mi też nie, nie ten rodzaj muzyki chybaZdecydowanie wolę choćby Iron Maiden
villemo5 pisze:Witajcie!!!
Zabierzcie ode mnie tych porąbanych ludzi!!
solangelica pisze:villemo5 pisze:Witajcie!!!
Zabierzcie ode mnie tych porąbanych ludzi!!
Czekej dzioucha ino wezme jakis odkurzacz z turbomoca... sie przyjdzie wsysnie i bedzie porzadek
Ja sie wlasnie dowiedzialam ze moja dobra kolezanka wyrzucila z domu meza dziecka. Gowniarz pojechal do Anglii mial ich sciagnac a okazuje sie ze ... pije, bije i robi awantury, Dziewczyna zostala sama z dzieckiem, maly ma podejrzenie padaczki, wiec nie moze pracowac na pelen etat przy nim, a na dodatek gnoja wymeldowac nie idzie. Dzielna jest niesamowicie - szuka pomocy, pracy ale widze ze ciagnie ostatkiem sil...
Podeslalam jej namiar na dobra psycholog i bezplatnego prawnika, bo z tym wymeldowaniem bedzie problem (oczywiscie instytucje dzialaja wolno gdy jest potrzeba szybkich krokow), zastanawiam sie jak jej pomoc.
Co z tymi facetami do licha ciezkiego no
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], label3 i 81 gości