PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 24, 2011 19:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Asia_Siunia pisze:Sorki, że nie dołączę do chórku Queen...jakoś mijam się z tym klimatem. Owszem wysłucham ale bez szału...Nie bijcie :oops:
Boś młodzież jest :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lis 24, 2011 20:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

shira3 pisze:
Asia_Siunia pisze:Sorki, że nie dołączę do chórku Queen...jakoś mijam się z tym klimatem. Owszem wysłucham ale bez szału...Nie bijcie :oops:
Boś młodzież jest :mrgreen:

:oops: yyyy ... jestem młodzież z przychówkiem :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw lis 24, 2011 20:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Z reguły młodzież się rozmnaża :mrgreen: Starszej młodzieży -jak ja :ryk: - się przychówek ulotnił :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lis 25, 2011 8:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt lis 25, 2011 8:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Nie straszcie...ja siedzę przy kompie, a Manfred obok, na stole i stuka mnie łapką w ramię...myślicie, że rozumuje podobnie do kota z komiksu? :strach: :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt lis 25, 2011 8:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

No cóż, jam nie młodzież ale z Qeenami też mi jakoś nie po drodze :roll: Nie łapię tego, mogę posłuchać ale bez szału :oops:
Za to mam innych za których dałabym się posiekać, więc rozumiem bzika muzycznego, jak najbardziej :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt lis 25, 2011 8:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

jozefina1970 pisze:No cóż, jam nie młodzież ale z Qeenami też mi jakoś nie po drodze :roll: Nie łapię tego, mogę posłuchać ale bez szału :oops:
Za to mam innych za których dałabym się posiekać, więc rozumiem bzika muzycznego, jak najbardziej :mrgreen:

Mi też nie, nie ten rodzaj muzyki chyba ;) Zdecydowanie wolę choćby Iron Maiden :smokin:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt lis 25, 2011 8:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

AniHili pisze: Mi też nie, nie ten rodzaj muzyki chyba ;) Zdecydowanie wolę choćby Iron Maiden :smokin:

Uhm, ja też. Aczkolwiek Maidenów też wieki nie słuchałam ale to zdecydowanie moje klimaty 8)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt lis 25, 2011 12:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Witajcie!!!
Zabierzcie ode mnie tych porąbanych ludzi!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lis 25, 2011 12:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

villemo5 pisze:Witajcie!!!

Czekej dzioucha ino wezme jakis odkurzacz z turbomoca... sie przyjdzie wsysnie i bedzie porzadek :)

Ja sie wlasnie dowiedzialam ze moja dobra kolezanka wyrzucila z domu meza dziecka. Gowniarz pojechal do Anglii mial ich sciagnac a okazuje sie ze ... pije, bije i robi awantury, Dziewczyna zostala sama z dzieckiem, maly ma podejrzenie padaczki, wiec nie moze pracowac na pelen etat przy nim, a na dodatek gnoja wymeldowac nie idzie. Dzielna jest niesamowicie - szuka pomocy, pracy ale widze ze ciagnie ostatkiem sil...
Podeslalam jej namiar na dobra psycholog i bezplatnego prawnika, bo z tym wymeldowaniem bedzie problem (oczywiscie instytucje dzialaja wolno gdy jest potrzeba szybkich krokow), zastanawiam sie jak jej pomoc.

Co z tymi facetami do licha ciezkiego no :evil:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lis 25, 2011 12:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

solangelica pisze:
villemo5 pisze:Witajcie!!!

Czekej dzioucha ino wezme jakis odkurzacz z turbomoca... sie przyjdzie wsysnie i bedzie porzadek :)

Ja sie wlasnie dowiedzialam ze moja dobra kolezanka wyrzucila z domu meza dziecka. Gowniarz pojechal do Anglii mial ich sciagnac a okazuje sie ze ... pije, bije i robi awantury, Dziewczyna zostala sama z dzieckiem, maly ma podejrzenie padaczki, wiec nie moze pracowac na pelen etat przy nim, a na dodatek gnoja wymeldowac nie idzie. Dzielna jest niesamowicie - szuka pomocy, pracy ale widze ze ciagnie ostatkiem sil...
Podeslalam jej namiar na dobra psycholog i bezplatnego prawnika, bo z tym wymeldowaniem bedzie problem (oczywiscie instytucje dzialaja wolno gdy jest potrzeba szybkich krokow), zastanawiam sie jak jej pomoc.

Co z tymi facetami do licha ciezkiego no :evil:
:roll: jak to męża dziecka? :roll: znaczy ona jest teściową?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt lis 25, 2011 12:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Ostatnio nie wiem jak się nazywam. Jestem wiecznie zmęczona i śpiąca, nie wiem tylko za bardzo czym gdyż moja praca nie pochłania szczególnych zasobów energii. A na dodatek śniło mi się dziś że mam raka mózgu 8O :? . Nie był to przyjemny sen... Ale 15stego grudnia jadę do Pooooooolski :mrgreen: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt lis 25, 2011 12:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Doły kochane moje mają tę przypadłość cudowną, że się znich wyłazi w końcu. I szybkiego wyleźcia życzę ! Mnie się udało, Wam się uda :ok:

Babuniu, wiem co czujesz z sikaczem swoim. Ja też taką mam. Moja uwielbia ... kanapę. Warto ten obsikany róg/ kąt czymś naprawdę żrącym potraktowac, wyheblować, pomalować, szlus. Ale moja to swierdzona sikaczka na tle pęcherzowym. WETa proponuję odowiedzić jak nic i siki wczesniej złapać :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lis 25, 2011 13:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Dzieki Pomponmamo za czujnosc mialo byc ojca dziecka :) nie tesciowa - chociaz moze to i lepiej.... :roll:

Skwarek ale sen 8O 8O 8O o raju... ale najwazniejsze ze przyjezdzasz do Polski, nabierzesz sily i zregenerujesz sie troche :)

Moi sikacze sa na tle psychicznym i tak sobie pomyslalam wlasnie ze moze by im tak czesc mozgu wyheblowac i wypsikac czyms zracym? moze by pomoglo :twisted:

Jakie piekne slonce nad Piekarami, niebieskie niebo - cudna pogoda:) w Krakowie ponoc wisi syfiasty klab smogu nad miastem, ludzie slabna i sanepid apelowal o niewychodzenie z domu. Masakra jakas... A potem przyjdzie halny i rozwieje ten syf w cztery strony, za to lludzie beda wkurzeni i z siekierami beda latac. I tak zle i tak niedobrze...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lis 25, 2011 13:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Sol, jak przestanę się smiać, wleję Ci kiedyś za takie teksty, ale najpierw spóbujemy terapię szokową na Tobie. Z kotami :twisted: .

Moja leje na tle idiopatycznego nawracającego zapalenia pęcherza czyli bez konkretnej przyczyny ... rozważam behawiorystę kiedyś zaprosić. :roll:

O matyldo, a cóż to wisi nad cracov ???? 8O Smog zanieczyszczeniowy ?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]