SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 24, 2011 21:03 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

bałąm się , ale babka z astmą i.. totalnie rozkazującym tonem -spacyfikowała mnie do pomocy :D
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw lis 24, 2011 21:05 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

A długo sie takie bańki trzyma?
Ja już nie pamietam, mała byłam...dawno to było.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lis 24, 2011 21:09 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Pół godziny? albo jak same odpadną
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw lis 24, 2011 21:09 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

trochę się z tym leży.. chyba jak czarnieją, nie pamiętam - ale na pewno się z tym nie śpi :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lis 24, 2011 21:10 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Łukaszek już leży i czeka.... :lol:

Bo mu powiedziałam, że będzie miał kółka na pleckach jak biedronka :ryk:
najszczesliwsza

Post » Czw lis 24, 2011 21:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

moena pisze:Witam wszystkie Duże in Małe na tym wątku.
Piszę tu po raz pierwszy, chociaż czytam go od początku. Wiele się od Was uczę, i nie tylko jako kocia mama, ale również jako człowiek. Wasza solidarność w biedzie, nieszczęściach, radościach i sukcesach jest godna podziwu i szacunku. Vipo, gratuluję nowej pracy. Bardzo się cieszę i życzę sukcesów.
A teraz trochę o mnie.
Mam starą kotkę, AGĘ, która nie chce wogóle nic jeść. Pije tylko wodę. Czytałam gdzieś na którymś z wątków, że dobrze podawać mió niejadkom. Czy to prawda? Proszę o pomoc. Nie chcę jej codziennie wozić na kroplówki. Ugotowałam jej teraz kaszę mannę i może dodać tego miodu?

viewtopic.php?f=1&t=134129

Dziewczyny, czy któraś ma jakiś pomysł?
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lis 24, 2011 21:31 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Kot nie powinien jeść kaszy z miodem tylko mięsko!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw lis 24, 2011 21:36 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:
izka53 pisze:
kamari pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:To i ja sie zamelduje :ok: Ale gnacie :twisted: że zaległosci musze nadrobić :oops:

To ja zrobię skrót wiadomości:

Gosia dostała tonę węgla, ale nie miała siły rozładować sama, więc zatrudniła Alusia. Puniek przezornie wycofał się do pudełka.
Gosia rozładowała węgiel i poszła do pachnącej pracy, ale musi nas osobiście utłuc, jeżdżąc po całej Polsce, bo może zdradzić bardzo tajne wiadomości, których zdradzić nie może :ok:
No i Gosia zaczęła nowy wątek, ale jej się bajki kończą :roll:

Mario, jakbym czytała Chmielewską :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obawiam się, że Chmielewska, której jestem wielką fanką, byłaby obraziła się śmiertelnie.

Ale fakt, że przez wasze pisanie, bodajże na wątku Gosi notabene, zaczęłam ją czytać od początku (Chmielewską, a nie Gosię; szybciej idzie :roll: ) .

Tak więc czytam jednocześnie Chmielewską, wątek Gosi i na wątku Izy oczekuję na narodziny Justysi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I nie wiem, czy nie zaczyna mi się mieszać :mrgreen:

Ale Gosia musi jeszcze ukryć "zwłoka bez zwłoka" żeby nikt się nie dowiedział,że Was utłukła. I nie wiem czy wystarczy jej czasu?
Gosiu,późno ale się melduję. Gratuluję pracyObrazek.
Przeczytaj pw.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Czw lis 24, 2011 21:36 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Właśnie czytałam teraz wątek moeny, ale nie mam pomysłu...
Ela, ona NIC kompletnie nie chce jeść?
Co wcześniej lubiła?
Wiktorowi wciskałam conva strzykawką....no tak....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lis 24, 2011 21:38 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ania, dzięki :D .
Pw przeczytałam, odpowiedziałam.
Na ukrycie zwłok pomysł już mam, zagrzebię gdzieś w lesie, potem śnieg spadnie... :ryk: .

vip

Post » Czw lis 24, 2011 21:39 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Moena, proponuję Ci zalogowanie się na tym forum http://www.barfnyswiat.org/index.php?si ... 72ad4160f9 Panuje tam bardzo miła atmosfera i dziewczyny z pewnością spróbują Ci pomóc, a wiedzę mają ogromną. Przygotuj się tylko na dużą ilość szczegółowych pytań odnośnie stanu koteczki.
Trzymam ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Was obie.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lis 24, 2011 21:57 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Dzięki.
Obrazek
AGA [*] (1997 - 1.11-27.11.2011) - tak bardzo mi przykro, że nie potrafiłam Tobie pomóc
LESIA [*] (1997 - 21.01-07.03.2012 - Kochanie, nie udało nam się. Przepraszam
LUSIA [*] (1993 - 21.01-16.12.2012 - Cichutko żyła, cicho odeszła.Myszeńko, pusto jest bez ciebie.

moena

Od: Pon wrz 26, 2011 21:34

Post » Czw lis 24, 2011 22:07 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bańki postawione.
Mam synka biedronka :mrgreen:

Dobranoc
najszczesliwsza

Post » Czw lis 24, 2011 22:37 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Wieki całe temu stawiałam bąńki moim dzieciom, oczywiście takie tradycyjne , w których podpalało sie wacik nasączony deneturatem i to wytwarzalo próżnie wewnątrz. Dzieła rewelacyjnie, zdejmuje sie po ok 15 -30 min

ilgatto pisze:Ale Gosia musi jeszcze ukryć "zwłoka bez zwłoka" żeby nikt się nie dowiedział,że Was utłukła. I nie wiem czy wystarczy jej czasu?

co jakis czas wracam do książek Chmielewskiej, " Wszystko czerwone " jest rewelacyjna , właśnie przez to przeinaczanie :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lis 24, 2011 22:45 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:Bańki postawione.
Mam synka biedronka :mrgreen:

Dobranoc

Oooo Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]