Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moena pisze:Witam wszystkie Duże in Małe na tym wątku.
Piszę tu po raz pierwszy, chociaż czytam go od początku. Wiele się od Was uczę, i nie tylko jako kocia mama, ale również jako człowiek. Wasza solidarność w biedzie, nieszczęściach, radościach i sukcesach jest godna podziwu i szacunku. Vipo, gratuluję nowej pracy. Bardzo się cieszę i życzę sukcesów.
A teraz trochę o mnie.
Mam starą kotkę, AGĘ, która nie chce wogóle nic jeść. Pije tylko wodę. Czytałam gdzieś na którymś z wątków, że dobrze podawać mió niejadkom. Czy to prawda? Proszę o pomoc. Nie chcę jej codziennie wozić na kroplówki. Ugotowałam jej teraz kaszę mannę i może dodać tego miodu?
viewtopic.php?f=1&t=134129
kamari pisze:izka53 pisze:kamari pisze:Dorota Wojciechowska pisze:To i ja sie zameldujeAle gnacie
że zaległosci musze nadrobić
To ja zrobię skrót wiadomości:
Gosia dostała tonę węgla, ale nie miała siły rozładować sama, więc zatrudniła Alusia. Puniek przezornie wycofał się do pudełka.
Gosia rozładowała węgiel i poszła do pachnącej pracy, ale musi nas osobiście utłuc, jeżdżąc po całej Polsce, bo może zdradzić bardzo tajne wiadomości, których zdradzić nie może![]()
No i Gosia zaczęła nowy wątek, ale jej się bajki kończą
Mario, jakbym czytała Chmielewską![]()
![]()
Obawiam się, że Chmielewska, której jestem wielką fanką, byłaby obraziła się śmiertelnie.
Ale fakt, że przez wasze pisanie, bodajże na wątku Gosi notabene, zaczęłam ją czytać od początku (Chmielewską, a nie Gosię; szybciej idzie) .
Tak więc czytam jednocześnie Chmielewską, wątek Gosi i na wątku Izy oczekuję na narodziny Justysi![]()
![]()
![]()
I nie wiem, czy nie zaczyna mi się mieszać
ilgatto pisze:Ale Gosia musi jeszcze ukryć "zwłoka bez zwłoka" żeby nikt się nie dowiedział,że Was utłukła. I nie wiem czy wystarczy jej czasu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Talka i 24 gości