Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:marinella pisze:8O
Dziwi cię chory kot? Faktycznie zaskakujące.
Poświęć chwilę i przeczytaj wątek od początku.
najszczesliwsza pisze: ....
Nie wychodzą, nie są narażone na niebezpieczeństwa typu zjedzenie czegoś nieodpowiedniego.
...
najszczesliwsza pisze: ...W niedzielę był na balkonie z TeŻetem i istnieje prawdopodobieństwo, że zeżarł plastikową tasiemkę od osłony balkonu...
najszczesliwsza pisze:Ale przecież ja nie pozwalam, łazienka jest zamknięta, tylko Azor może w wannie z kranu pić...
Vailet a skąd Bejbi miała robiony ten posiew co wyszedł "fekalis"?
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:najszczesliwsza pisze:Ale przecież ja nie pozwalam, łazienka jest zamknięta, tylko Azor może w wannie z kranu pić...
Vailet a skąd Bejbi miała robiony ten posiew co wyszedł "fekalis"?
Z kupala,ale to nic bo ma prawo wyjść mi też wyszło i powiedzieli że to dobrze.Bejbi miała objawy typowe że wet stwierdził jednak by leczyć.Objawy to kupy od połowy beżowe i rozpaćkane,ale nie biegunka,tylko taka kaszka jakby.Po leczeniu było ok.Ciała daliśmy z e-coli bo to były lambliea wtedy nie zrobiłam testu tylko na bakterie posiew z kupy.
Vailet ale przecież e-coli i fekalisa się nie leczy bo normalnie bytują w dupsku!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości