Bawił sie i gonił inne koty

tylko Longer wzbudzał w nim rispekt

Kocurek jest cudowny i na pewno znajdzie kochający dom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:Bylismy dzisiaj na konsultacji z Kolombo z oczkiem wiec diagnoza sie potwierdzila oczka nie da sie uratowac, jednak do usuniecia, jest w takim zlym stanie ze tylko moze byc gorzej, wiec nie ma na co czekac i czym predzej oczko usunac.
No trudno bedzie kotek o jednym oczkumoze takiego tez ktos pokocha.
juz od dzis mial go brac jest to zwiazane z piatkowym zabiegiem
Alienor pisze:W sprawie "powrotów" - obawiam się, że Madhuri nie może u mnie zostać dużo dłużej, podobnie jak Fuks- jedno nerwowe, chowa się wciąż po kątach bo zbiera omłot za hiperaktywnego synka, który doprowadza kocie panie do rozpaczy i sikania po kątach. Fuksa zaszczepię na dniach, Madhuri za max. tydzień więc za jakieś 2 tygodnie będą musiały pojechać na zdrową kociarnię. Przykro mi,ale dochodzę już do ściany - ogłoszeń nie ma bo nie ma dobrych zdjęć - zdjęć nie ma bo jedno się kuli i zbiera wciry a drugie szaleje i atakuje (w zabawie, ale jednak) resztę towarzystwa.
I przez to siedzą i czas tracą u mnie na tymczasie, gdy już dawno powinny być w domach - tych prawdziwych...
gosiakot pisze:Uprzejimie prosze o uwzglednienie , ze w ciagu najblizszych 2 tygodni na kociarnie trafia 4 maluchy z bazarku w Bedzinie . Kotki na prosbe Tereni przebywaly u mnie na czas leczenia. Obecnie sa juz zdrowe a wczoraj zostaly po raz pierwszy zaszczepione w Almavecie. Na czas po szczepieniu jeszcze zostana u mnie ale potem juz nie mam co z nimi zrobic . Kotki sporo podrosly , doslownie roznosza klatke a ja niesetey nie mam kolejnego pomieszczenia gdzie moglabym je puscic wolno. Mam obecnie 3 dorosle koty - w tym jedna nowa koteczka niestety zneca sie nad Tigra i musze ja trzymac w oddzielnym pokoju zamknieta.
4 Male czarne kotki sa wesole , odwazne - nie boja sie duzych kotow, a jedna z nich -Belze-bubka ( czyli Bubka) wrecz na nie warczy. Pod wzgledem korzystania z kuwety kotki sa wzorowe zalatwiaja sie wylacznie do zwirku , nigdy nie nabrudzily. Kotki ze wzgledu na smolista urode nazywaja sie : Jasminka , Szirin ,Aisza no i Bubka .Nadaja sie do adopcji.
terenia1 pisze: Gosiu czekam na zdjęcia kociaków, do niedzieli jestem w domu więc wystawię kociaki na naszą stronę i zrobię im allegro.
terenia1 pisze:WIEŚCI Z DOMU GAPY![]()
"witam, chciałam zdać relację co u Gapy, nie mam zdjęć, bo pojechaliśmy bez aparatu w odwiedziny, ale wywiad przeprowadzony i osobiście sprawdziłam co u niego. Ma sie bardzo dobrze, czuje się już pewnie na swoim terytorium i bardzo sprawnie pogonił naszego psa, na dwór wogóle nie ma ochoty wychodzić wiec tez nie ma problemu, wystawia tylko na chwile przednie łapki i zaraz sie cofa spowrotem do środka domu, poza tym zrobił się trochę wybredny co do jedzenia, ale nikomu to nie przeszkadza i oczywiście spełniane są jego zachcianki żywieniowe
jak tylko będę miała jakieś zdjęcia to prześlę na maila
pozdrawiam
agata"
MartynaP pisze:Zenek zostaje u nas
to taki kot że chyba bym nieprzezyła rozstania z nim
terenia1 pisze:MartynaP pisze:Zenek zostaje u nas
to taki kot że chyba bym nieprzezyła rozstania z nim
Super Martynatzn mogę Zenka już przenieść do części koty w nowych domkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], imatotachi i 62 gości