Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
penelope20 pisze:W nadziei na rychłe pojawienie się u mnie kota, rozpoczynam projekt drapak. Sama własnoręcznie mam zamiar takowy zbudować. Jakością zbliżony do tych po 300zł z materiałów które posiadam lub dokupię za drobne. Wszelkie sugestie mile widziane. Zapraszam na priv.
CatAngel pisze:penelope20 pisze:W nadziei na rychłe pojawienie się u mnie kota, rozpoczynam projekt drapak. Sama własnoręcznie mam zamiar takowy zbudować. Jakością zbliżony do tych po 300zł z materiałów które posiadam lub dokupię za drobne. Wszelkie sugestie mile widziane. Zapraszam na priv.
Ja zrobiłam taki. Może nie wygląda jak 300złale pomału się rozbudujemy
![]()
(koc na łóżko najlepiej taki fajny puchowy, stare deski, gwoździe, śruby, sznur(20m) i "pal"przecięty na trzy części )
Taki drapak zrobiłam za około 60zł(bo deski miałam) W sklepie wiedziałam taki drapak za 189zł Wiadomo był w jednym kolorze,i lepiej zrobiony. Ale moim kotom odpowiada taki
penelope20 pisze:W nadziei na rychłe pojawienie się u mnie kota, rozpoczynam projekt drapak. Sama własnoręcznie mam zamiar takowy zbudować. Jakością zbliżony do tych po 300zł z materiałów które posiadam lub dokupię za drobne. Wszelkie sugestie mile widziane. Zapraszam na priv.
horacy 7 pisze:Niestety moja Śnieżynka wylizała sobie duży plac na brzuchu,nie wiem czy to stres czy coś innego.Tuptuś zaś mnie rozbawił bo śpi strasznie dziwnej pozycji,w pionie.
penelope20 pisze:Ja chętnie wezmę Atomka i TuptusiaChoć oni to pewnie najmniej miejsca zajmują
kasztanowa7 pisze:penelope20 pisze:Ja chętnie wezmę Atomka i TuptusiaChoć oni to pewnie najmniej miejsca zajmują
Czyżby Karol zgodził się na dwupak??![]()
Może miejsca zajmują najmniej, ale pewnie sieją największe zniszczenie u Basi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości