Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 23, 2011 15:55 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lis 23, 2011 15:57 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

penelope20 pisze:W nadziei na rychłe pojawienie się u mnie kota, rozpoczynam projekt drapak. Sama własnoręcznie mam zamiar takowy zbudować. Jakością zbliżony do tych po 300zł z materiałów które posiadam lub dokupię za drobne :D . Wszelkie sugestie mile widziane. Zapraszam na priv.

Ja zrobiłam taki. Może nie wygląda jak 300zł :lol: ale pomału się rozbudujemy :)
Obrazek Obrazek
(koc na łóżko najlepiej taki fajny puchowy, stare deski, gwoździe, śruby, sznur(20m) i "pal" :) przecięty na trzy części )
Taki drapak zrobiłam za około 60zł :) (bo deski miałam) W sklepie wiedziałam taki drapak za 189zł Wiadomo był w jednym kolorze,i lepiej zrobiony. Ale moim kotom odpowiada taki :)
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lis 23, 2011 16:06 przez CatAngel, łącznie edytowano 3 razy

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lis 23, 2011 15:59 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

Super właśnie coś takiego będę tworzyć dzięki

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

Post » Śro lis 23, 2011 17:59 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

CatAngel pisze:
penelope20 pisze:W nadziei na rychłe pojawienie się u mnie kota, rozpoczynam projekt drapak. Sama własnoręcznie mam zamiar takowy zbudować. Jakością zbliżony do tych po 300zł z materiałów które posiadam lub dokupię za drobne :D . Wszelkie sugestie mile widziane. Zapraszam na priv.

Ja zrobiłam taki. Może nie wygląda jak 300zł :lol: ale pomału się rozbudujemy :)
Obrazek Obrazek
(koc na łóżko najlepiej taki fajny puchowy, stare deski, gwoździe, śruby, sznur(20m) i "pal" :) przecięty na trzy części )
Taki drapak zrobiłam za około 60zł :) (bo deski miałam) W sklepie wiedziałam taki drapak za 189zł Wiadomo był w jednym kolorze,i lepiej zrobiony. Ale moim kotom odpowiada taki :)
Obrazek

Jestem pod wrażeniem!!!!!! Chyba powinnaś zająć się tym profesjonalnie :mrgreen:
Pewnie miałabyś sporo zamówień!!!

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Śro lis 23, 2011 19:25 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

Ja tez zachwycam sie drapakiem ,można rzeczywiście spróbować zrobić samemu. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro lis 23, 2011 21:06 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

Czy sugestia "nie umiem robić drapaków, a bardzo bym chciała się nauczyć" też jest mile widziana? :oops:
Bo potrzebujemy nowych drapaków, a nie umiem zrobić :oops:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro lis 23, 2011 21:35 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

Tak Małgosiu ja potrzebuję takiej sugestii i nauczyć się chcę robić drapaki. 8O Lord wprowadził niezłe zamieszanie w moim domu a w niedzielę jeszcze przybędą te zaszczepione kociaki z lasu.Nie mogą już dłużej być na TDT,ja zwariuję z takim zestawem. :mrgreen:

horacy 7

Post » Śro lis 23, 2011 21:41 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

Niestety moja Śnieżynka wylizała sobie duży plac na brzuchu,nie wiem czy to stres czy coś innego. :| Tuptuś zaś mnie rozbawił bo śpi strasznie dziwnej pozycji,w pionie. :mrgreen:

horacy 7

Post » Śro lis 23, 2011 21:57 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

horacy 7 pisze:Niestety moja Śnieżynka wylizała sobie duży plac na brzuchu,nie wiem czy to stres czy coś innego. :| Tuptuś zaś mnie rozbawił bo śpi strasznie dziwnej pozycji,w pionie. :mrgreen:

Moja Szara w schronie wylizała się prawie cała, oprócz głowy i karku. Tam nie dosięgała. Jeżeli skóra jest "czysta", bez zmian - to stres.

felis

Od: Sob cze 18, 2005 16:05

Post » Śro lis 23, 2011 22:09 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

Ma tez małą rankę lecz reszta jest czysta.Obawiam się,ze jest za dużo kotów jak dla niej.

horacy 7

Post » Śro lis 23, 2011 23:10 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

Ja chętnie wezmę Atomka i Tuptusia :D Choć oni to pewnie najmniej miejsca zajmują :ryk:

penelope20

Post » Czw lis 24, 2011 8:22 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

penelope20 pisze:Ja chętnie wezmę Atomka i Tuptusia :D Choć oni to pewnie najmniej miejsca zajmują :ryk:

Czyżby Karol zgodził się na dwupak?? :ok:
Może miejsca zajmują najmniej, ale pewnie sieją największe zniszczenie u Basi :)

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Czw lis 24, 2011 9:11 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

Oni nieźle rozrabiają skaczą po mnie ,po łóżku wczoraj wyjęły kable od telewizora,boję się by nie przegryzły kabla od komputera bo są na tym etapie.Teraz właśnie piszą ze mną na komputerze. :P Dzisiaj nawet Lord próbował się z nimi bawic nioestety reszta stada i on nie umieją się dogadać,a teraz jeszcze dwa koty do tego towarzystwa. :twisted:

horacy 7

Post » Czw lis 24, 2011 12:21 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

kasztanowa7 pisze:
penelope20 pisze:Ja chętnie wezmę Atomka i Tuptusia :D Choć oni to pewnie najmniej miejsca zajmują :ryk:

Czyżby Karol zgodził się na dwupak?? :ok:
Może miejsca zajmują najmniej, ale pewnie sieją największe zniszczenie u Basi :)

Jeszcze się nie zgodził ale już się łamie :D Choć on wolałby Lorda. Na razie zaangażowałam go w projekt drapak. Basiu a Ty pomyśl co wolałabys mi oddać, z czym masz najwięcej kłopotu :D

penelope20

Post » Czw lis 24, 2011 14:32 Re: Tymczasy u horacy7. Komu kota ? :)))

Ja zupełnie na inny temat...
Choć nadalna koci.
Mam dziś kiepski dzień ale pokażę Wam zdjęcia dokarmianego przeze mnie kotka, który za groma się nie oswaja, ale przychodzi na jedzenie i czeka... do ludzi jest nieufny,do kotów obojętny, nie próbuje się zadomowić, zjada i odchodzi, nawet teraz jak jest zimno nie korzysta ze schronienia... Podejrzewam, że może to jakiś wychodzący kotek z wioski... Wiosną był bardzo chudy... teraz renifer oskarża mnie o to, że spasłam go potwornie... Cóż zrobić, u mnie chude są tylko te koty, które się same kontrolują :oops:

Konsultowałam się już dawno z osobami bardziej kompetentnymi... jak się nie oswaja i zdrowo wygląda mam karmić, obserwować i dać spokój...
No on gdzieś musi mieszkać, bo nie szuka u mnie schronienia.
Zapomniałam zrobić zdjęcia "ścieżki" jaką wydeptał w trawniku....
Zawsze idzie tą samą drogą... taki porządniś...

Tak sobie zamieszczam, bo mimo że teraz grubasiński to uważam, że ładny z niego kot... marmurkowy.
Lepszych zdjęć nie mam, bo on ludzia omija z daleka i nie da się podejść z aparatem nawet mnie.

Obrazek

Obrazek

Wszystkie koty są ładne...

Oczywiście proszę o dyskrecję i nic nie mówcie mojej sąsiadce (tej co się denerwuje, że koty... robią kupy) bo ona nadal nic nie wie, że on się u mnie stołuje.

Może jutro dzień się odpochmurni :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]