SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 23, 2011 21:45 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Małgosiu, to od kiedy zaczynasz pracę?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lis 23, 2011 21:46 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Na ten moment ja i dziewięć. Gorącoooo ale się meldujemy :ok:

To coś takiego: :spin2: <- tj ja
:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :flowerkitty:

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Śro lis 23, 2011 21:49 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Od jutra.
Jutro jeszcze będzie ze mną cały czas Ania, bo jednak tłumaczenie tłumaczeniem, ale nie ma to jak wdrożyć praktycznie.
I potem już bedę wiedziała, co i jak :D .

Aniu, pozdrowienia dla M i D :1luvu: .
No dobra, i dla F też :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro lis 23, 2011 21:53 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Cudne wieści.Pachnącą pracę będziesz miała. :mrgreen: Jak się w pracy upocisz,będziesz miała mydełko na miejscu....w którym go położysz. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro lis 23, 2011 21:56 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kocurzyca41 pisze:Cudne wieści.Pachnącą pracę będziesz miała. :mrgreen: Jak się w pracy upocisz,będziesz miała mydełko na miejscu....w którym go położysz. :mrgreen:

Reniu, tam nie bardzo jest sie jak upocić...w sumie to praca dość lekka.
Ale to dobrze, przyjemna odmiana, do tej pory właściwie tylko fizycznie ciężko tyrałam.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro lis 23, 2011 21:57 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Gosieńko, strasznie się cieszę!!!!!
Gratulacje!!!!!!!!!

Masz okres próbny? Jak długi jest jeśli?
Jaki rodzaj umowy?

Pisz wszystko! :mrgreen:

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro lis 23, 2011 21:57 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Gosia, kajecik załóż :ok:

I opisz nam potem dokładnie tak pięknie pachnącą pracę :D

ps i nie piszcie tak szybko, bo nie mam jak posta wrzucić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lis 23, 2011 22:00 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Martusiu, to jest praca na umowę zlecenie, tylko co trzy miesiące jest podwyżka stawki, na zasadzie premii.
Tak to wygląda.
Na szczęście jest to wersja umowy zlecenia razem z odprowadzaniem wszystkich składek :mrgreen: , bo nie ukrywam, że na tym mi bardzo juz teraz zalezy :mrgreen: .

vip

Post » Śro lis 23, 2011 22:02 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:Gosia, kajecik załóż :ok:

I opisz nam potem dokładnie tak pięknie pachnącą pracę :D

ps i nie piszcie tak szybko, bo nie mam jak posta wrzucić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Maryś, ja do domu dostałam taka książeczkę, z odpowiednim eksponowaniem towaru według np. koloru...tylko nie mogę powiedzieć, to tajemnica, no i musiałabym Was zabić potem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
A ponieważ jesteście rozsiane po całej Polsce, to zajęłoby mi troche czasu :ryk: .

vip

Post » Śro lis 23, 2011 22:04 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Gratulacje :1luvu: , bardzo się cieszę, że masz pracę :1luvu: Powodzenia :piwa:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro lis 23, 2011 22:07 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

majencja pisze:Gratulacje :1luvu: , bardzo się cieszę, że masz pracę :1luvu: Powodzenia :piwa:

Dziękuję bardzo :1luvu: .

vip

Post » Śro lis 23, 2011 22:08 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Vip0, bardzo sie ciesze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A tytul bardzo ladny :)

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Śro lis 23, 2011 22:10 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Helvti pisze:Vip0, bardzo sie ciesze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A tytul bardzo ladny :)

Staram się...tylko bajeczki niedługo sie skończą :ryk: .
Dzięki za kciuki :D .

vip

Post » Śro lis 23, 2011 22:11 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mam cała bibliografię polskich podań i legend coś się znajdzie :D
o i baśnie z 1001 nocy - służę w razie czego
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro lis 23, 2011 22:13 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:mam cała bibliografię polskich podań i legend coś się znajdzie :D
o i baśnie z 1001 nocy - służę w razie czego

O, bardzo się przyda :ok: .
Ja muszę zawsze Zosieńkę jakoś wyeksponować...jakaś baba w tytule musi być :ryk: .

vip

[poprzednia][następna]