Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:PearlRain pisze:pixie65 ale pończoszki przy pazurzastych ciemno widzę
"przerobią" na koronkowe ...
pixie65 pisze:Agn pisze:Dzień nie jest spokojny.![]()
Zostałam posądzona o żerowanie na cudzym 'lekkim piórze' [sic!].
Bądź wyrozumiała.
Jakby Ci zabrakło kasy na szpilki i koronkowe majtasy też byś była sfrustrowana
Wielbłądzio pisze:pixie65 pisze:Agn pisze:Dzień nie jest spokojny.![]()
Zostałam posądzona o żerowanie na cudzym `lekkim piórze` [sic!].
Bądź wyrozumiała.
Jakby Ci zabrakło kasy na szpilki i koronkowe majtasy też byś była sfrustrowana
Pijesz do kogoś w sprawie tych szpilek i majtek?
Czy sugerujesz, że kupowałam je sobie za pieniądze z Kotów.Sos?
Czy że kociara nie ma prawa takowych lubić?
A może... zazdrościsz?
Fakt, że szpilki i koronki też czasami są mi potrzebne do szczęścia i chciałabym, żeby i na nie mi wystarczało - mam takie prawo, sama pracując na własne utrzymanie, nie wydaje Ci się? Być może łamię stereotyp kociary, ale daleko mi do latającej całymi dniami z mopem biedaczki w rozciągniętym dresie. Lubię. Kupuję. Za własne pieniądze, nie za te, które kiedykolwiek od kogokolwiek otrzymałam na koty. Mam prawo.
Dobrze, że nie jesteś na Erotomaniakach, bo jeszcze inne rzeczy mogłabyś mi teraz wypomnieć![]()
![]()
Zastanowiłabyś się, zanim następnym razem wyklepiesz podobne złośliwości i naciśniesz "Wyślij", bo świadczy to wyłącznie o Tobie.
Tyle ode mnie w tym wątku.
Agn pisze:
Dziś wieczorem odwiedziła nas Zosia [dawniej 'ze schroniska'] i Mbati nawet wykazał się towarzyskością. Zwłaszcza, że Zosia przyniosła ze sobą gościnny serniczek.Przy gościu tylko się napełniliśmy Convem, ale jak gość poszedł, po cichutku Mbati pomemlał sobie nieco sernika.
Mary_Poole pisze:Agn pisze:
Dziś wieczorem odwiedziła nas Zosia [dawniej 'ze schroniska'] i Mbati nawet wykazał się towarzyskością. Zwłaszcza, że Zosia przyniosła ze sobą gościnny serniczek.Przy gościu tylko się napełniliśmy Convem, ale jak gość poszedł, po cichutku Mbati pomemlał sobie nieco sernika.
To ja kiedys przy gosciach ofiarnie kroilam siersciuchom wolowine zeby po ich wyjsciu nasypac im chrupow
Użytkownicy przeglądający ten dział: alaindidier2, amyris, Google [Bot] i 38 gości