witam, witampsiama pisze:No to i ja To dzień dobry![]()
jaki stołek??? Gdzie Ty to znalazłaś? Aha, chyba już wiem, u mojej mamy na parapecie tak?psiama pisze:Stołek w oknie
Moderator: Estraven
witam, witampsiama pisze:No to i ja To dzień dobry![]()
jaki stołek??? Gdzie Ty to znalazłaś? Aha, chyba już wiem, u mojej mamy na parapecie tak?psiama pisze:Stołek w oknie
)psiama pisze:A cioteczka pilnuje mięcha na pierwszym focie ze wzrokiem "wszystko mam policzone"
Grunt, że użyteczne
A cioteczka pilnuje mięcha na pierwszym focie ze wzrokiem "wszystko mam policzone"
kalair pisze:Halo halo!
Przy tylu SIB-ach musiala się wycwanićpsiama pisze:Cioteczka ma swój widze sposób na życie![]()
pewno nie wszystkie, ale nasze takpsiama pisze:SIBy to widzę dominanty
bo to zależy jak się kto przyzwyczai (mnie już idzie lepiej), ale stanowczo wolę długie, bez szponów czuję się jak bez rąk jakoby jakoś. Takie mam rąsie jakieś, fuj....jozefina1970 pisze:Ja nie umiem pisać na klawiaturze jak mam za długie paznokcie![]()
ja zawsze powtarzam, że nie wierzę w charakterologie ras, którą to wszędzie opisują. Każdy kot to indywidualność. I nikt mnie nie przekona, że jest inaczej.jozefina1970 pisze:Moja Mru nie SIB ale dominantka niezła
najmysia pisze:jozefina1970 napisał(a):
Moja Mru nie SIB ale dominantka niezła
ja zawsze powtarzam, że nie wierzę w charakterologie ras, którą to wszędzie opisują. Każdy kot to indywidualność. I nikt mnie nie przekona, że jest inaczej.
najmysia pisze:ale stanowczo wolę długie, bez szponów czuję się jak bez rąk jakoby jakoś. Takie mam rąsie jakieś, fuj....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 34 gości