Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 23, 2011 12:01 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

psiama pisze:No to i ja To dzień dobry :D
witam, witam :wink:

psiama pisze:Stołek w oknie
jaki stołek??? Gdzie Ty to znalazłaś? Aha, chyba już wiem, u mojej mamy na parapecie tak?

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Śro lis 23, 2011 12:13 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Stołeczek być musi :D Jak na szyby nakleilam te cudne witraże, ogoniaste nie mogly wyglądać na podwórze :cry: (witraże tez muszą być bo na przeciw naszych kuchennych okien są okna Urzedu Miasta i urzędnicy z nudow zaglądali nam talerzy :cry: i ślina ciekla im na buty :ryk: )
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro lis 23, 2011 12:31 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Szura, bardzopodoba mi się to podejście - ja też mam w domu kilka nietypowych rozwiązań bylelepiej się zyło ogonom :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro lis 23, 2011 12:41 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Najpierw byly firaneczki ale tak statystycznie 2 razy dziennie trzeba było prostować metalowe patyczki na ktorych były zawieszone :evil: a koty mościly sie owych zazdroskach :wink: Witrażyki zdały egzamin :lol: Ino tylko paskudne są przeokrótnie :oops: .
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Śro lis 23, 2011 12:47 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Grunt, że użyteczne :D
A cioteczka pilnuje mięcha na pierwszym focie ze wzrokiem "wszystko mam policzone" :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Śro lis 23, 2011 12:48 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Halo halo! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lis 23, 2011 12:59 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

psiama pisze:A cioteczka pilnuje mięcha na pierwszym focie ze wzrokiem "wszystko mam policzone" :mrgreen:
Grunt, że użyteczne :D
A cioteczka pilnuje mięcha na pierwszym focie ze wzrokiem "wszystko mam policzone" :mrgreen:

Cioteczka jest już panią w wieku podeszłym i ukochaną kocica mojego chłopa. Cioteczka kocha mięso mielone ,kradnie je łapskiem w trakcie mielenia, tu czekała na ten proces, kocha też surową wątrobę (oczywiście wydzielam bo zjadla by kilo). :D Tym razem przeliczyla się :wink: Lubi też kawę z mlekiem. Trzeba uważać, bo jej jest wszystko jedno czy to kawa nasza czy gości, a goście nie zawsze aż tak bardzo kociolubni aby pić kawę w ktorej moczyla się kocia lapka :mrgreen:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Śro lis 23, 2011 13:02 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

kalair pisze:Halo halo! :D

Cześc Bożenko :D
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Śro lis 23, 2011 13:03 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Cioteczka ma swój widze sposób na życie :ok: :D
Obrazek

psiama

Post » Śro lis 23, 2011 13:12 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

psiama pisze:Cioteczka ma swój widze sposób na życie :ok: :D
Przy tylu SIB-ach musiala się wycwanić :D Nasze SI-y nie tolerują innej rasy. Tylko Mimisiowi ona sie baaardzo podoba i mimo że kastratka to Mimi uderza do niej w zaloty. Więc Cioteczka drze pysio jak tylko Mimi na nią spojrzy :ryk:
Kiedyś Monika przyniosla do domu przepiękną burasie ktora nie miala zimą gdzie sie ogrzac. Biedna Kasia-burasia gnębiona byla nieustannie przez rezydentów :| Musiałyśmy poszukać jej domu.
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Śro lis 23, 2011 13:30 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

SIBy to widzę dominanty :wink: Tym bardziej szacun dla Cioteczki :D
Obrazek

psiama

Post » Śro lis 23, 2011 14:06 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

psiama pisze:SIBy to widzę dominanty :wink:
pewno nie wszystkie, ale nasze tak :twisted:

najmysia

Post » Śro lis 23, 2011 18:59 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Ja nie umiem pisać na klawiaturze jak mam za długie paznokcie :roll:
I cóż ja się będę powtarzać - koty piękne. Moja Mru nie SIB ale dominantka niezła :roll:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lis 23, 2011 19:07 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

jozefina1970 pisze:Ja nie umiem pisać na klawiaturze jak mam za długie paznokcie :roll:
bo to zależy jak się kto przyzwyczai (mnie już idzie lepiej), ale stanowczo wolę długie, bez szponów czuję się jak bez rąk jakoby jakoś. Takie mam rąsie jakieś, fuj....

jozefina1970 pisze:Moja Mru nie SIB ale dominantka niezła :roll:
ja zawsze powtarzam, że nie wierzę w charakterologie ras, którą to wszędzie opisują. Każdy kot to indywidualność. I nikt mnie nie przekona, że jest inaczej.

najmysia

Post » Śro lis 23, 2011 19:24 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

najmysia pisze:jozefina1970 napisał(a):
Moja Mru nie SIB ale dominantka niezła :roll:
ja zawsze powtarzam, że nie wierzę w charakterologie ras, którą to wszędzie opisują. Każdy kot to indywidualność. I nikt mnie nie przekona, że jest inaczej.

No, ja nie wiem - nigdy nie miałam rasowego :-) Ale pewnie, gdybym miała wybierać rasowego kotka, to jednak trochę kierowałabym się opisem charakteru :roll: bo się na tym nie znam...
najmysia pisze:ale stanowczo wolę długie, bez szponów czuję się jak bez rąk jakoby jakoś. Takie mam rąsie jakieś, fuj....

A na mnie zawsze krzyczy koleżanka w pracy - jak obcinam... Mówi, że mam świetne paznokcie, zawsze walczy o to, żeby mi je malować... Ale ja nie umiem nic robić w bardzo długich paznokciach :oops: A najgorzej mi idzie właśnie pisanie...
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]