TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 22, 2011 22:03 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justynka wpuściły Cię do wyrka? :wink:
Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto lis 22, 2011 22:06 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Emi zaczepia Urwiska w tle miszcz drugiego planu - Czort świeci oczami
Obrazek

Emi z Karolkiem
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lis 22, 2011 22:12 przez phantasmagori, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto lis 22, 2011 22:09 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Justynka wpuściły Cię do wyrka? :wink:
Obrazek

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Wto lis 22, 2011 22:15 przez Kociara82, łącznie edytowano 1 raz

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lis 22, 2011 22:15 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

przy takim wielostronnym ogrzewaniu nie potrzebne żadne kaloryfery :wink:

najlepsza jest mordka rudzielca na poduszce :1luvu: słodziaczki :1luvu:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto lis 22, 2011 22:20 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

LSVC pisze:przy takim wielostronnym ogrzewaniu nie potrzebne żadne kaloryfery :wink:

najlepsza jest mordka rudzielca na poduszce :1luvu: słodziaczki :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk: na czymś trzeba oszczędzać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lis 22, 2011 23:08 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Świetne fotki :mrgreen: Przypomniały mi się opowieści mojej mamy. Kiedy była wywieziona na roboty do Niemiec, inne dziewczyny grzały na piecu cegły i zabierały do łóżka, jak było zimno, a mama spała z wszystkimi kotami z gospodarstwa. Koty ją uwielbiały, bo zawsze po kryjomu oddawała im całe swoje porcje kurczaka z posiłków. Mama nie jada w ogóle drobiu, a tam często kurczaki jadano. To może dziwnie brzmi, że okupacja, roboty, i takie frykasy, ale mama trafiła na bardzo dobrych ludzi i przymusowi robotnicy mieli się u nich bardzo dobrze. Nie wszyscy Niemcy byli źli.
moje miejsce w sieci: http://www.donka66.blogspot.com/

Isiak

Od: Pon cze 11, 2007 23:02

Post » Wto lis 22, 2011 23:42 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Twoja mama musi być bardzo dobrym człowiekiem, skoro wszystkie koty z nią spały :)
Moje koty wybierają mi przyjaciół, do dobrych ludzi się łaszą, fałszywym sikają do butów :wink:
Nigdy się nie pomyliły, a ja nauczyłam się im ufać w tej kwestii. Ot taki papierek lakmusowy :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto lis 22, 2011 23:53 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Twoja mama musi być bardzo dobrym człowiekiem, skoro wszystkie koty z nią spały :)
Moje koty wybierają mi przyjaciół, do dobrych ludzi się łaszą, fałszywym sikają do butów :wink:
Nigdy się nie pomyliły, a ja nauczyłam się im ufać w tej kwestii. Ot taki papierek lakmusowy :wink:

ale cos w tym jest... kot znakotmicie wyczuwa dobrych i zlych ludzi

Kociara82

Post » Wto lis 22, 2011 23:57 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek

Kociara82

Post » Śro lis 23, 2011 0:04 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Tak, mama zawsze kochała kwiaty i wszelakie zwierzęta, także te gospodarskie.
moje miejsce w sieci: http://www.donka66.blogspot.com/

Isiak

Od: Pon cze 11, 2007 23:02

Post » Śro lis 23, 2011 0:07 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Isiak pisze:Świetne fotki :mrgreen: Przypomniały mi się opowieści mojej mamy. Kiedy była wywieziona na roboty do Niemiec, inne dziewczyny grzały na piecu cegły i zabierały do łóżka, jak było zimno, a mama spała z wszystkimi kotami z gospodarstwa. Koty ją uwielbiały, bo zawsze po kryjomu oddawała im całe swoje porcje kurczaka z posiłków. Mama nie jada w ogóle drobiu, a tam często kurczaki jadano. To może dziwnie brzmi, że okupacja, roboty, i takie frykasy, ale mama trafiła na bardzo dobrych ludzi i przymusowi robotnicy mieli się u nich bardzo dobrze. Nie wszyscy Niemcy byli źli.

Wspaniały człowiek , zwierzęta zawsze wyczują kto jest dobrym człowiekiem :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 23, 2011 7:51 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

piękna kocia kanapa :ryk:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lis 23, 2011 14:12 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Przed chwilka wróciłam od weta bo Pedro całą noc wymiotował :cry: , ma twardy i wzdęty brzuch i wyjadał od Karolka sianko , dostał dwa zastrzyki i jeśli nie przejdzie to jutro wracamy , nie szło go zbadać dokładnie bo chciał gryźć :roll:

A Eustachy dziś dostał kolejny zastrzyk na te jego sikanie ii nospe rozkurczowo , bo pęcherz jest duży a zaleganie moczu jest niebezpieczne dla niego :cry: , ale na szczęście sika , tylko szkoda że nie do końca :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 23, 2011 17:06 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

no, wazne, ze choc troche sika :ok: po lekach na pewno bedzie lal jak strazak :ok:

Kociara82

Post » Śro lis 23, 2011 18:44 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]