mówiłam dużej, żebyśmy do Ciebie napisały, ale z nią nie można się dogadać, a przecież chciałam Ci napisać, że jesteś super kicia na swoich zdjęciach i Pusia też - obie jesteście piękne. I na pewno nie macie dziur w futrze, jak ja

Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Sabciu, ale ta Rita jest trochę groźna![]()
mówiłam dużej, żebyśmy do Ciebie napisały, ale z nią nie można się dogadać, a przecież chciałam Ci napisać, że jesteś super kicia na swoich zdjęciach i Pusia też - obie jesteście piękne. I na pewno nie macie dziur w futrze, jak ja![]()
Fasolka
jolabuk5 pisze:Fasolko, dziękuję![]()
Ja jestem taka sobie zwykła kotka, nie jestem szczególnie ładna. Ale Duża i tak mnie kochaI wszyscy mnie chwalą, bo jestem odważna i przychodzę się przywitać, jak są goście
![]()
A dziurki w futerku zarosną, nie martw się, Śliczna! Tylko nie rób sobie nowych, proszę![]()
A u nas dziś wyadoptowała się Meunia!![]()
![]()
Oby tylko nie wróciła, bo już parę kotów wróciło - np. Snikers, a jutro - Tesia...
![]()
Sabcia
MalgWroclaw pisze:jolabuk5 pisze:Fasolko, dziękuję![]()
Ja jestem taka sobie zwykła kotka, nie jestem szczególnie ładna. Ale Duża i tak mnie kochaI wszyscy mnie chwalą, bo jestem odważna i przychodzę się przywitać, jak są goście
![]()
A dziurki w futerku zarosną, nie martw się, Śliczna! Tylko nie rób sobie nowych, proszę![]()
A u nas dziś wyadoptowała się Meunia!![]()
![]()
Oby tylko nie wróciła, bo już parę kotów wróciło - np. Snikers, a jutro - Tesia...
![]()
Sabcia
Sabciu, Ty jesteś szczególnie piękna i szczególnie mądra. I nie gniewasz się, że jakieś koty obce są w domu.
Duża mówi, że nie mam żadnych dziurek w futerku, tylko ogromne dziurzyska![]()
Powiedz Tesi, że trzymam za nią łapiny i za Snikersa też.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Sabciu, wiesz co, chciałabym być zdrowai mieć swoje zwyczajne, czarne futerko w całości
![]()
![]()
Fasolka
jolabuk5 pisze:Trusia od Joli Dworcowej też ma dziury w futerku, przez to nie może iśc do adopcji, chociaż jest grzeczna i ruda. A jej dziurki (dziury wielkie) co się trochę zaleczą to znowu się robią. Same się robią, bo Trusia się nie wylizuje.
MalgWroclaw pisze:jolabuk5 pisze:Trusia od Joli Dworcowej też ma dziury w futerku, przez to nie może iśc do adopcji, chociaż jest grzeczna i ruda. A jej dziurki (dziury wielkie) co się trochę zaleczą to znowu się robią. Same się robią, bo Trusia się nie wylizuje.
Od czego???
MalgWroclaw pisze:To ja trzymam łapki za Florkę![]()
![]()
Znalazła dom w imieniny, to musi być dobrze.
Florka
Pozwoliłam Florce napisać.
Wiesz, Sabciu, duża się okropnie o mnie martwi.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Iza KaeR, MIKI03 i 176 gości