MalgWroclaw pisze:Jaka pańcia, przecież to służba![]()
Dosłownie uniżona służba jestem.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
meksykanka pisze:Tak jest.... żeby się w głowach i... nie poprzewracało
Wiadomo kto rządzi.
meksykanka pisze:Basia dziś do wieczora jest poza netem...
Ale co tam więcej o Lordzie chciałabyś wiedzieć oprócz informacji, które ona już zamieściła...?
Bo jest u Basi od niedawna i cusik chyba o nim już napisała.
Jakoś się pewnie dogadacie, bo ja tradycyjnie tak sobie paplę "sztoby razgabor poddzierżyc''
horacy 7 pisze:Więc tak Lord zaliczył dzisiaj kompleksowy przegląd zaczęliśmy od uszu ,dużo świerzbu już widziałam ale to co on miał w uszach to dosłownie kopalnia w stanie zapalnym musiał bardzo cierpieć.Pobraliśmy krew na morfologię oraz testy na Felv i Fiv obydwa testy wyszły ujemne z czego się bardzo cieszę,morfologia też ok.Na świerzb i odrobaczenie otrzymał adwokat i oridermyl na 2-3 tygodnie.Otrzymał też zylexis i za dwa dni muszę powtórzyć.Zakupiłam mu też jeszcze jedną tabletkę na robaki do powtórzenia.Jak wszystko będzie dobrze w przyszły poniedziałek szczepienie i później za jakiś czas kastracja.Koszt leków i testów duży 271zł za wizytę pani doktor nie policzyła wcale.Wyjazdu nie liczę paliwo na mój koszt.Lord to niezwykły kot wszyscy tzn.ja,Penelope i Pani doktor byłyśmy zachwycone jego wyglądem lecz przede wszystkim charakterem.Zero agresji a czyszczenie uszu go bardzo bolało bo ma stan zapalny,pobranie krwi to pikuś,jedyne co robił to po każdym zabiegu patrzył na mnie i wtulał się we mnie jak małe dziecko ,coś niesamowitego ja wymiękłam .Jak ktoś mógł wyrzucić lub zgubić takiego cudownego kota.
penelope20 pisze:a dziecko w jakim wieku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości