Slonko_Łódź pisze:najszczesliwsza pisze:Odrobaczyłaś dziecko?
Ja tak wyleczyłam dziecko z astmy i alergii.
Miał 1 rok.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Slonko_Łódź pisze:najszczesliwsza pisze:Odrobaczyłaś dziecko?
najszczesliwsza pisze:Slonko_Łódź pisze:najszczesliwsza pisze:Odrobaczyłaś dziecko?
Miał 1 rok.
Buczek123 pisze:najszczesliwsza pisze:Slonko_Łódź pisze:najszczesliwsza pisze:Odrobaczyłaś dziecko?
Miał 1 rok.
Napisz coś więcej, jakie Twoje dziecko miało objawy. Ile chorowało? Czym odrobaczałaś?
Buczek123 pisze:Kurcze to ja tez chyba malemu to zbadam. Podalas Dance jakies leki zeby wybic ta lamblie?
Buczek123 pisze:Napewno bym sie bala podac roczniakowi w ciemno leki ale skoro to pomoglo to super, pogadam o tym z lekarzami.
Buczek123 pisze:Leży teraz w gorączce i co chwile rozpaczliwie płacze, widzę jak on się męczy i przychodzą mi do głowy bardziej drastyczne rozwiązania dla Buczka.
Olinka pisze:Buczek123 pisze:Leży teraz w gorączce i co chwile rozpaczliwie płacze, widzę jak on się męczy i przychodzą mi do głowy bardziej drastyczne rozwiązania dla Buczka.
Rozumiem, ze im drastyczniejsze rozwiązanie sprawy kota, tym stan dziecka szybciej ulegnie poprawie.
Olinka pisze:Buczek123 pisze:Leży teraz w gorączce i co chwile rozpaczliwie płacze, widzę jak on się męczy i przychodzą mi do głowy bardziej drastyczne rozwiązania dla Buczka.
Buczek123 pisze:Kurcze to ja tez chyba malemu to zbadam. Podalas Dance jakies leki zeby wybic ta lamblie?
Slonko_Łódź pisze:Buczek123 pisze:najszczesliwsza pisze:Slonko_Łódź pisze:najszczesliwsza pisze:Odrobaczyłaś dziecko?
Miał 1 rok.
Napisz coś więcej, jakie Twoje dziecko miało objawy. Ile chorowało? Czym odrobaczałaś?
StrongholdemPrzepraszam- nie mogłam się oprzeć
Też poproszę o więcej szczegółów bo również mnie zaintrygowało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości