Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 21, 2011 21:26 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Tess 1610 pisze:To te dwa gdańszczaki tak rozrabiają? :D

nieeee, a skąd. tam żadnych kotów nie ma :twisted: tylko nocne skrzaty przychodzą kiedy śpimy i demolują kibel ;-)
ale tak serio to martwi mnie, że nie jedzą.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pon lis 21, 2011 21:41 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

adzi pisze:
Tess 1610 pisze:adzi,transporterki mam w samochodzie,możesz odebrać kiedy i gdzie Ci pasuje,czy masz info od Pauli o kici?byla bardzo zestresowana i trzęsła się cała,chciałabym wiedzieć,czy już jest ok,bo u Pauli na pewno ma super :D

wczoraj rozmawialysmy - wszystko ok, mowila ze spogladaly duzymi pieknymi oczami na nia :D ogolnie wszystko ok bylo. wiem ze Paula w pracy teraz, ja niedawno sie sama dotargalam do domu, ona chyba jest na forum, wiec poprosze zeby nas odwiedziala tu :D

kicia ta i "gryzak" smarti zabralam w sobote - one chyba najbardziej byly zdenerowawane !!!

Dziewczyny - musze to napisac 8O 8O 8O

laylla napisala mi ze byla dzis na Dolnym Miescie w Gdańsku - to dzielnia "zwyrodnialcow" - ogolnie widziala jak jacys młodzieńcy gonili się z SIEKIERĄ na ulicy :twisted: jezu....to juz kompletne pato....

Wiesz co,jeżeli byli to ci sami zwyrodnialcy,którzy łapali koty,to będę brutalna...A niech się pozabijają tymi siekierami :evil:
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

Post » Pon lis 21, 2011 21:44 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

fleur - zwyrodnialcy, chuligani :lol: Tarzan i Jane - super :ok:

mam nadzieje ze szybko się zreformują 8O

u Smarti czytałam że miski wyczyszczone, u Pauli też pałaszują , mam nadzieję, że szybko się wyluzują, zjedzą cosik. Spokojnie to ze stresu.

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pon lis 21, 2011 23:24 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Fleur pisze:rano zastałam tajfun w łazience - nawet nie wiedziałam, że mam tam tyle rzeczy ;) kosmetyki w kuwecie, poprute ręczniki - mój na podłodze, w środku kupa :D zasłonka prysznicowa w takich postrzępionych paseczkach - stylowa, acz niepraktyczna ;)
niestety jedzenia też nie ubyło, tylko się rozniosło po łazience :/

8O 8O 8O
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Wto lis 22, 2011 0:24 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

apeluję do chuliganów, aby nie robiły już wstydu :oops:

adzi

Post » Wto lis 22, 2011 0:50 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

zapraszam-odwiedzajcie nasze "Skórki" :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu: -już wynurzyły się zza biurka :kotek: :kotek: :kotek: :ok: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 22, 2011 2:01 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

nasz mały sukces ;) odkryłam sposób, w który można wmusić im trochę mokrego (suche odpada)
trzeba nabrać trochę mokrego w dłoń i wsadzić do pudła, po czym udawać, że nas nie ma.
nie, to nie pomaga ;)
trzeba nieistniejącą ręką (która wcale nie kończy się z drugiej strony człowiekiem) podetknąć im pod sam pyszczek jedzenia, tak, że aż zwilżą się kocie usteczka. wtedy coś jakby styka między dwoma neuronami w ich główkach, wyciągają język i zaczynają ćlamać. Tarzan w tym przoduje, Jane w ten sposób udało mi się wmusić niewiele - ALE!!
<trąby tryumfalne> dostała swoją porcję antybiotyku na dziś (w dwóch miniturach). ba! podzieliłam się też z nimi betaglukanem. Tarzan ma oboje ocząt, ale trzecią powiękę, ale Jane ma jedno oko zaklejone :( no nic, dobrze, że w ogóle coś przełknęła. bałam się, że się odwodni.
szkoda, że muszę karmić tak inwazyjną metodą, ale same z misek nie pobrały pokarmu... były zbyt zajęte tajfunem. czy powinnam założyć ich oddzielny wąt?

Fleur

Post » Wto lis 22, 2011 8:26 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Dziewczyny :lol: :lol: '

Ja bardzo proszę o jakieś piękne imiona - "skórki, zwyrodnialcy i chuligani" są bardzo nieadopcyjne :lol: :lol: kto weźmie kota "chuligana" ja się pytam ? :lol: :lol: ??

adzi

Post » Wto lis 22, 2011 8:50 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Fleur pisze:nasz mały sukces ;) odkryłam sposób, w który można wmusić im trochę mokrego (suche odpada)
trzeba nabrać trochę mokrego w dłoń i wsadzić do pudła, po czym udawać, że nas nie ma.
nie, to nie pomaga ;)
trzeba nieistniejącą ręką (która wcale nie kończy się z drugiej strony człowiekiem) podetknąć im pod sam pyszczek jedzenia, tak, że aż zwilżą się kocie usteczka. wtedy coś jakby styka między dwoma neuronami w ich główkach, wyciągają język i zaczynają ćlamać. Tarzan w tym przoduje, Jane w ten sposób udało mi się wmusić niewiele - ALE!!
<trąby tryumfalne> dostała swoją porcję antybiotyku na dziś (w dwóch miniturach). ba! podzieliłam się też z nimi betaglukanem. Tarzan ma oboje ocząt, ale trzecią powiękę, ale Jane ma jedno oko zaklejone :( no nic, dobrze, że w ogóle coś przełknęła. bałam się, że się odwodni.
szkoda, że muszę karmić tak inwazyjną metodą, ale same z misek nie pobrały pokarmu... były zbyt zajęte tajfunem. czy powinnam założyć ich oddzielny wąt?

fleur - dobrze , że jedzą z ręki , naprawdę git gitara :ok:

Jak uda ci się podać antybiotyk , zobczacz czy z trzecią powieką lepiej , a z Jane jeśli się nie mylę (niech dziewczyny korygują) można na początek przemyć wacikiem z roztworem soli fizjologicznej (amułki w aptece po kilkadziesiąt groszy) i zobaczyć czy jest lepiej. Nie wiem czy ona nie spanikuje jak zaczniesz jej majstrować przy oczach więc może niech antybiotyk doustny podzałą trochę - CO MYŚLICIE ???

Przed wyjazdem na pewno oba oczka były otwarte więc to sprawa świeża i myślę, że to trochę wydzieliny się zgluciło. Jak zabierałam Teosia to samo było, ale na szczęście niewielka interwencja (leki , krople) i było ok.

Cieszę się ogromnie, każdym najmniejszym krokiem " zwyrodnialców ", bo wygrały los na loterii.....chociaż może jeszcze tego nie wiedzą
:lol:

u Pauli wszystko ok - muszę ją namówić żeby nas odwiedziła :D

z osobnym wątkiem jak chcesz :mrgreen: możesz, a jak nie przygody Tarzana i Jane będziemy śledzić tu :mrgreen:

adzi

Post » Wto lis 22, 2011 10:07 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

mnie tam się Skórka i Skórek podoba :oops:

ale proszę o fajniejsze pomysły-na pewno uwzględnię :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 22, 2011 11:34 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Ika i Groszek.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto lis 22, 2011 12:24 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Dziewczyny z Gdańska, OT - pilna sprawa :!: . Koniecznie muszę w najbliższych dniach złapać niełapalnego kocura. Klatka-łapka odpada. Czy któraś miałaby pożyczyć transporter z drzwiczkami zamykanymi od góry i/lub sieć do łowienia kotów? A może macie inny pomysł?

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Wto lis 22, 2011 12:37 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

echtom - jak sie uporam z kocimi sprawami , ja mam transporter od gory zamykany, tyle ze z racji braku transporterów, w najlizszych dniach mi potrzebny , potem moge uzyczyc !

Smarti - Skórka i Skórek vs. Ika i Groszek :lol:

Jakieś jeszcze pomysły :) ????

adzi

Post » Wto lis 22, 2011 12:41 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

adzi pisze:echtom - jak sie uporam z kocimi sprawami , ja mam transporter od gory zamykany, tyle ze z racji braku transporterów, w najlizszych dniach mi potrzebny , potem moge uzyczyc !

Smarti - Skórka i Skórek vs. Ika i Groszek :lol:

Jakieś jeszcze pomysły :) ????

Ok, to poproszę o info, kiedy wolny, i telefon na pw. Mogłabym też w zamian użyczyć niedużego transporterka zamykanego z boku.

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Wto lis 22, 2011 12:57 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

kurde, dziewczyny :(
tym razem nie miały czego rwać i przewracać, więc zerwały zabezpieczenie niszy pod wanną i wlazły pod wannę :(
jestem załamana, było już tak dobrze :cry: jak je stamtąd wyciągnąć, ktoś ma pomysł?

Fleur

[poprzednia][następna]