;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 06, 2011 20:28 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

ewan pisze:o kurde to niedobra wiadomość nie wiem co poradzić.

Dalej trzy niebieskie do adopcji. Oby się dziewczynom udało. :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie lis 06, 2011 20:39 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

zmienię na fb bo już napisalam że jedynka ma dom - maupa jedna :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro lis 09, 2011 19:44 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

gdybyś próbowała je rozdzielać trochę i oddać jeszcze raz za jakiś czas?

ja swoje daję-też u mnie są w grupie ale po dwóch dniach miaukania się uspokajają a po kilku jest miodzio.

jedynka musiała być za bardzo zżyta z rodzeństwem :roll:

albo ludzi byli dla niej oschli i ona to czuła..
koty są mądre...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 10, 2011 18:23 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

co tam u Was słychać? wydarzenie niebieskich na fb podbijam ale niestety nie ma odzewu :( kurcze no :mrgreen:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pt lis 11, 2011 12:14 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

cypisku odezwij się :!: :!: :!:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon lis 14, 2011 22:50 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Malutkie nadal o adopcji. Był jeden telefon...
Potrzebne domki dla tych niebieskich pięknotek.
Obrazek

cypisek

Post » Śro lis 16, 2011 21:09 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Śliczne są :) Miałam tymczaskę w takich kolorach. Adoptować niestety nie mogę, choć bym chciała. Ale wtedy moja najstarsza Kiara poszukałaby sobie nowego domu :wink: Pozostaje mi zatem pozachwycać się i potrzymać kciuki za dobre domy :ok: :ok: :ok:

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Czw lis 17, 2011 22:10 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Jestem po woli już załamana. Koty nadal u mnie , praktycznie zero telefonów. Jeść dać trzeba, nie ukrywam ,że są to 3 ,,gęby,, dodatkowo. Troszeczkę kichały zaliczyły weta....
Spędza mi to sen z powiek,że o koty nikt nie dzwoni../nie licząc 2 nawiedzonych tel./

Od 2 dni mam podrzuconą biedę, zakichany, zafunflony,z gorączką. Wizyty u Weta, kropienie oczek... :roll:

U Kotów p. Jadzi stado powiększone , o koty z całęj okolicy...wyczuły gdzie jest stołowka i chętnie ją odwiedzają. Po woli brakować będzie jedzonka..zimno jest już i kociakom potrzebne są większe ilości jedzonka. Ogólnie wszystko nie wyglada dobrze
. Będę potrzebowała waszej pomocy !!!
Karmy suchej i puszek.
Obrazek

cypisek

Post » Pt lis 18, 2011 9:03 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Smutne to wszystko, na fb też brak zaintersowania. Czy kociaki mają jeszcze gdzieś ogloszenia bo już nie pamiętam. Podrzucę Ci parę groszy ale dopiero z początkiem grudnia.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon lis 21, 2011 18:09 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

ja znowu pomogę ale też dopiero za jakiś czas.. :(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 21, 2011 20:04 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Cypisku, poproś Mruczeńkę1981 o aukcję cegiełkową - napisz tekst, wyślij kilka zdjęć.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 21, 2011 20:40 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Cypisku, wyślij mi dane na pw, postaram się w tym tygodniu wysłać Ci pieniążki na żarełko dla kiciusiów.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon lis 21, 2011 20:56 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

a to kilkoro naszych podopiecznych
ten maluszek jest bardzo chory walczymy o oczy jedno jest zupełnie białe nie wiadomo czy uda sie je uratować
Obrazek
temu tez oczka zasłania trzecia powieka po tyg leczenia jest juz troche lepiej
Obrazek
ta malutka trafiła do nas przeziebiona przemarznięta i wychudzona teraz wyleczona i odkarmiona czeka na nowy domek
Obrazek
sa jeszcze trzy niebieskie szylkretki no i dorosłe tymczasy
np Marcysia
Obrazek
no i z adopcji wróciła Zula.

Kochani dziękuję wam ,ż e jesteście,że możecie pomóc tym biedakom. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Pon lis 21, 2011 22:38 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

smarti pisze:ja znowu pomogę ale też dopiero za jakiś czas.. :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewan :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Wto lis 22, 2011 18:29 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

piekne sa !
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

[poprzednia][następna]