Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Nikt nie twierdzi, że to źli ludzie, ale wywiad trzeba zrobić, najważniejsze wychodzenie kota. A co do leczenia, to mogą nie mieć możliwości jeżdżenia gdzieś dalej.
horacy 7 pisze:Lord to oaza spokoju najadł się i sobie leży rozciągnięty na rogówce.Maluchy za to szatanki w całej okazałości ,pobudka o 3 lub 4 bo po prostu łóżko i ja służę jako miejsce do galopów i zabawy.Mają niespożytą energię ,są wszędzie bo poruszają się z prędkością światła.
![]()
![]()
Kto chce dwupak białych diabełków ,które nadrabiają stracony czas.
MalgWroclaw pisze:Wszystkich zatrzymać się nie da. Mądrość polega właśnie na tym, że znajdujemy kotom najlepsze domy
joanna3113 pisze:Dzisiaj Mela pierwszy raz dała się wygłaskać
horacy 7 pisze:Kurcze czemu nie można pomóc wszystkim ,znów mnie męczy sumienie i myśli o tych które zostały w schronisku.Maluchu i starszych miziakach które czekają na swoja szansę czy doczekają czy dadzą radę.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:Dzisiaj Mela pierwszy raz dała się wygłaskać
Mela mądra dziewczynka jest.Lord to kot który musiał bardzo przeżyć bezdomność jest niewidzialny ,jedyne co robi to je i leży wyciągnięty w przeróżnych pozycjach.Bezkonfliktowy,próbuje być niewidzialny byśmy się go znów nie pozbyli.Nawet mój syn stwierdził ,że jest niezwykły.
I naprawdę nie zachwycamy się wyglądem a charakterem co dla nas jest ważniejsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 78 gości