Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:zgadzam się...idziemy spać, do jutra
ruda32 pisze:ja mam pomysł ,żeby zebrać się w kilka osób, Iwona jako wabik ze stukającymi butami,które kotka zna a my na obserwacji rozstawione,bez biegania,hałasu. W nocy wymyśliłam jak nie mogłam spać ,więc pomysł może nie być dobry![]()
A jutro i tak pójdę
felin pisze:I jeszcze waleriana
felin pisze:Z walerianą już tu na forum próbowano z dobrymi efektami odlawiać uciekinierów.
Iwonami pisze:boni 4 pisze:Kochani nie piszcie tak dokladnie na forum na co łapiecie koty. Sa to proste podpowiedzi dla psycholi . Już na kilku watkach przeczytałam na co i jak mozna zlapać kota. Może żle myślę ale jestem przerażona tym złem jakie dookola sie dzieje.
Ok, zaraz skasuję - ale taka jestem z siebie dumna, że chciałam się pochwalić.
puszatek pisze:cześć...byłam na rekonesansie w okolicach parku, wróciłam przed chwilą...
niestety nie spotkałam ani Ogryni ani żadnego kota podobnego do niej![]()
nie znam zwyczajów dzikich kotów więc myślałam, że skoro jest tak cieplutko to koty gdzieś będą widoczne
owszem były...ale to raczej koty domowe wychodzące siedziały przed różnymi domami, gdy się zbliżałam żadne nie uciekło
podwórko na Dantyszka 2 przeszłam kilka razy, widziałam miseczki na jedzenie...trochę brudne
ale nie spotkałam żadnego kota w obrębie tego miejsca![]()
byłam za parkiem, tam na Łęczyckiej jest mały barek, nie było nikogo...
przejdę się tam jeszcze raz po 17...może coś zobaczę
co jeszcze mogę zrobić...nigdy nie szukałam kota na ulicy, nie mam doświadczenia
wieczorem spryskam się walerianą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, pibon, zuza i 31 gości