OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 19, 2011 23:54 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Kajunia jest kochana i proludzka.
Męczy się w tak dużym "stadzie".
Należy jej się wreszcie domek.
Kajuniu po domek :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie lis 20, 2011 6:41 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Żuk rządzi w domu.Ustawia sobie koty . Szczególnie Edi ma przed nim respekt. Doszedł do siebie po wymiotach i dzis wkraczamy ponownie z pełną gamą leków.
Wituś to miziak nad miziaki sie szykuje.Nonio już w miarę drożny i nie obślinia się.
Popiołek to miszcz :wink: świata w całowaniu i tuleniu.Nie schodziłby z ludzia.
Rafik dorasta,więc musi pokazać swą niezależność.Ale w zaciszu nocy...
Jędrula na kolankowiec i oaza spokoju.Aż za wielka.Cudo a nie kot.
Nastka ,swym bębenkowym brzuniem pcha się an mnie i wtula.Mam już odleżyny.
Ignaś zawsze tam gdzie Nastka.Czy wiecie,że on jeszcze u niej cycocha szuka?
Bisek to wielki kot.Wielki i strasznie płaczliwy ostatnio.
Bianka dziczy się.Ale zapomina o tym przy jedzeniu.
Edi asymiluje się u nas.Wlazł na blat 8O
Na pewno o jakimś nie napisałam.Na pewno.

Kot z drzewa przychodzi. Pod blokowy buras nie pokazuje się już ponad m-c.

Ide pod kordełke.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lis 20, 2011 7:27 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:Żuk rządzi w domu.Ustawia sobie koty . Szczególnie Edi ma przed nim respekt. Doszedł do siebie po wymiotach i dzis wkraczamy ponownie z pełną gamą leków.
Wituś to miziak nad miziaki sie szykuje.Nonio już w miarę drożny i nie obślinia się.
Popiołek to miszcz :wink: świata w całowaniu i tuleniu.Nie schodziłby z ludzia.
Rafik dorasta,więc musi pokazać swą niezależność.Ale w zaciszu nocy...
Jędrula na kolankowiec i oaza spokoju.Aż za wielka.Cudo a nie kot.
Nastka ,swym bębenkowym brzuniem pcha się an mnie i wtula.Mam już odleżyny.
Ignaś zawsze tam gdzie Nastka.Czy wiecie,że on jeszcze u niej cycocha szuka?
Bisek to wielki kot.Wielki i strasznie płaczliwy ostatnio.
Bianka dziczy się.Ale zapomina o tym przy jedzeniu.
Edi asymiluje się u nas.Wlazł na blat 8O
Na pewno o jakimś nie napisałam.Na pewno.

Kot z drzewa przychodzi. Pod blokowy buras nie pokazuje się już ponad m-c.
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ide pod kordełke.
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie lis 20, 2011 9:07 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Same cudowne koty u Ciebie som. :mrgreen: :mrgreen:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie lis 20, 2011 14:01 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Ręce opadają. W ogłoszeniach jest napisane,że koty kastrowane, szczepione czy nadają się jako towarzysze dla innych kociastych czy powinny być same,że domy nie wychodzące...A i tak wałkujemy wszystko od początku i jeszcze mając po drugiej stronie świetę oburzenie :mrgreen: Pytałam chętnego dziś czy w ogóle czytane było ogłoszenie. Jesli nic tam nie ma o co pytają, to porosze o stronę ,przeproszę i poprawię.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lis 20, 2011 14:05 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:Ręce opadają. W ogłoszeniach jest napisane,że koty kastrowane, szczepione czy nadają się jako towarzysze dla innych kociastych czy powinny być same,że domy nie wychodzące...A i tak wałkujemy wszystko od początku i jeszcze mając po drugiej stronie świetę oburzenie :mrgreen: Pytałam chętnego dziś czy w ogóle czytane było ogłoszenie. Jesli nic tam nie ma o co pytają, to porosze o stronę ,przeproszę i poprawię.

ale ty jesteś wymagasz żeby czytali 8O nie wystarczy,że dzwonią :roll:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie lis 20, 2011 14:18 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

J.D. pisze:
ASK@ pisze:Ręce opadają. W ogłoszeniach jest napisane,że koty kastrowane, szczepione czy nadają się jako towarzysze dla innych kociastych czy powinny być same,że domy nie wychodzące...A i tak wałkujemy wszystko od początku i jeszcze mając po drugiej stronie świetę oburzenie :mrgreen: Pytałam chętnego dziś czy w ogóle czytane było ogłoszenie. Jesli nic tam nie ma o co pytają, to porosze o stronę ,przeproszę i poprawię.

Dzwonia pytaj i nie przyswajają tego co sie mówi.Edi-obiekt pożądania .Tłumaczę pani,ze leczymy ze świerzbu kocie uszy (a tak w ogóle kotu nic nie dolega) i adopcja wstrzymana.Chyba ,ze dom zgodzi się je doleczyć. Pani podobno miała cała masę kotów pod opieką przez swe długie życie...studentki.A arkana ich chorób i charakteu nie są obce. I teraz mam mailowe pytanie.Czy kot wyliniał bardzo w czasie choroby. 8O jakiej?
Obrazek

ASK@

Post » Nie lis 20, 2011 15:19 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:
J.D. pisze:

Dzwonia pytaj i nie przyswajają tego co sie mówi.Edi-obiekt pożądania .Tłumaczę pani,ze leczymy ze świerzbu kocie uszy (a tak w ogóle kotu nic nie dolega) i adopcja wstrzymana.Chyba ,ze dom zgodzi się je doleczyć. Pani podobno miała cała masę kotów pod opieką przez swe długie życie...studentki.A arkana ich chorób i charakteu nie są obce. I teraz mam mailowe pytanie.Czy kot wyliniał bardzo w czasie choroby. 8O jakiej?
Bosssskie...
Fachowiec od kotów prawdziwy, znaczy się... :roll: :mrgreen:
Dobrze, że ja mam same brzydkie do adopcji. Przynajmniej w ogóle nikt nie dzwoni (również nawiedzeni debile...)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie lis 20, 2011 15:45 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:Dzwonia pytaj i nie przyswajają tego co sie mówi.Edi-obiekt pożądania .

A nie mówiłam :mrgreen:

jeszcze nie raz będziesz zalamywała biale rączki na nędzą (umysłową) rodzaju ludzkiego z powodu oszolomienia urodą Ediego.

A jak Żuczydło - przebrzydły terrorysta?
I co u czarnuchów - komputerowych zalewaczy?
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Nie lis 20, 2011 16:45 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Żuniu dziś jakby lepiej. Ma humor, je i bawi się.Brzunio jedna powiększony i zagazowany. Terroryzuje Ediego :mrgreen: I ten się daje :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lis 20, 2011 17:14 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Asiu trzymaj się i mądrych telefonów życzę. :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie lis 20, 2011 20:05 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:
J.D. pisze:

Aśka, o Ciebie jako etatowego pracownika z pensją dyrektora co najmniej jakiego kagiehaemu czy cus powinny sie bić wszystkie ośrodki adopcyjne dla dzieci..... zwrotów raczej by nie było :1luvu:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie lis 20, 2011 21:49 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Ja-Ba pisze:
ASK@ pisze:
J.D. pisze:

Aśka, o Ciebie jako etatowego pracownika z pensją dyrektora co najmniej jakiego kagiehaemu czy cus powinny sie bić wszystkie ośrodki adopcyjne dla dzieci..... zwrotów raczej by nie było :1luvu:

Przez grzeczność i skromność nie zabieram głodowych pensyjek w/w. Ale mój talent nie chybnie marnuje się w kocim świecie :mrgreen: I niechybnie nie jest doceniany :cry: Jednak jak widać zawiłość kocich spraw jest mocno zawiła.Lub mój sposób wyrażania myśli nie jest przyswajalny szerokiemu ogółowi chętnych ,którzy czują zapotrzebowanie na posiadanie zwierza futerkowego w osbie mego tymczasa.
Uff, skończyłam. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lis 20, 2011 22:35 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Asiu, żeby nie wiem jak jasno wyrażać myśli, to szeroki ogół chętnych na ładnego rudego kota i tak tego nie przyswoi. Ten ogół tak ma. Nie przyswaja. :mrgreen:

Mam nadzieję, że ktoś sensowny zadzwoni. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon lis 21, 2011 6:21 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Żuk ma lekką biegunkę więc stempluje wszędzie gdzie pupinę postawi.Dzień pocztowca. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]