Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 17, 2011 16:05 Re: Legnica

łeeee,nie Legnica tylko Lubin,do nas nawet TV nie dociera jak widać,musimy zadowolić sie prasą.
Szkoda,rozsiedlismy sie całą rodzina przed telewizorem jak nigdy,a tu kicha.
Legnica

Post » Sob lis 19, 2011 21:35 Re: Legnica

No jak to? Od czwartku żadnych niusów? 8O
Cioteczko, wypchnij jakieś swoje kociątko na Wybory Miss i Mistera :D

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Sob lis 19, 2011 21:55 Re: Legnica

A które?które?

Bo co jeden to lepszy mister .
Doszliśmy w domu do wniosku że nadawanie kotom imion jest najtrafniejsze po kilku miesiącach poznawania kota.
I tak dla Maxa pasuje nam jak ulał-Król Julian 8)
Legnica

Post » Sob lis 19, 2011 21:58 Re: Legnica

Król Julian? A który? i dlaczego? :lol:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Sob lis 19, 2011 22:01 Re: Legnica

A tak poza tym,muszę Wam napisać ze moje adopcyjne ego od paru dni się podbudowuje,nic nie pisałam bo obawiałam się że bańka mydlana pęknie i będę musiała Was zasmucać informacjami ze to była jedynie jedna wielka ściema,a już dzisiaj jestem bardzo podbudowana,poznałam wartościowy Dom,taki Dom który zadziwił mnie całym sobą.
Aż zaczęłam się zastanawiać czy to aby nie jakaś podpucha nie dowierzając ze tacy ludzie,zaangażowani,inteligentni,tacy pro zwierzęcy,myślący i do tego poważni mogą pragnąć zaadoptować burego Maxa.

Nie wiem czy do adopcji dojdzie czy nie,Dom poprosił o wzór umowy adopcyjnej do przeczytania i ma się zastanowić 8) no i podoba mi się takie podejście do podpisywanych umów.
Jakby się rozmowy adopcyjne nie zakończyły,humor znacznie mi się poprawił.
Legnica

Post » Sob lis 19, 2011 22:05 Re: Legnica

ciotka59 pisze:Król Julian? A który? i dlaczego? :lol:

Dla czego Max jest Królem Julianem?
Bo jest łobuzem,ale słodkim,bo jest milusi,ale moje kolana są jego,moja poduszka należy do niego i w ogóle nie ma w domu nic co należałoby do mnie 8) łącznie z samą mną
Cały dzień grandzi,a wieczorem każe się uwielbiać :lol:
Legnica

Post » Sob lis 19, 2011 22:11 Re: Legnica

oooooooo!właśnie,właśnie o tym pisałam
wiecie po co odeszłam na chwilę od kompa?
ganiałam Maxa
mam zrobić "ciepłe" kanapki,ale czekam az sie jajko ugotuje
iiiiiiiiii...
zauważyłam Maxa czmychającego z kuchni z kajzerką w zębach!
Legnica

Post » Nie lis 20, 2011 8:48 Re: Legnica

Jeśli nie wiesz czemu, przeczytaj swój poprzedni wpis :wink: A Max jest słodki więc musiał znaleźć domek, który dla tej słodyczy jest w stanie zaakceptować jego ADHD i posesjonizm :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lis 20, 2011 16:25 Re: Legnica

Jednak to mnie i tylko mnie dane będzie w najbliższej przyszłości wielbić Króla Juliana w mych jakże skromnych progach.
Dom zrezygnował.
Jego strata.
:lol:
Legnica

Post » Nie lis 20, 2011 18:38 Re: Legnica

Tak sobie pomyślałam...
aby móc w pełni,w sposób niekłamany,absolutnie szczery,płynący z głębi serca wielbić Maxa vel Juliana,muszę poważnie zastanowić się nad swoimi reakcjami na jego jakże inteligentne i wspaniałe wyczyny w domu.
Przede wszystkim muszę wyzbyć się wszelkich zachowań,które mogłyby choć w minimalny sposób zasugerować Julianowi iż moje szczęście z możliwości mieszkania z nim,patrzenia na niego i słuchania tych wszystkich odgłosów,płynących z głębi mieszkania,które jego wspaniałe zachowania powodują mogłoby być nie pełne,mam na myśli moje: :roll: wzdychanie i brak opanowania w wygłaszaniu ohydnych haseł w stylu-to znów Max...
Ciężko jest prostemu człowiekowi,takiemu jak ja,w pełni móc docenić tę głębię iskierek płonących w oczach Juliana,jego spryt i wręcz nad kocią formę fizyczną,jego wyrafinowane sposoby spędzania wolnego czasu.
W związku z powyższym,pomyślałam że istnieją dwa wyjścia:
-zastosowanie jakiegoś Morta w podobnym wieku jakim jest Julian
-kastracja Juliana
Julian,w pełni zasługuje na to aby moje decyzje,mające wpływ na jego wspaniałą osobowość,były podejmowane w sposób rozważny,poradziłam się więc farmaceuty,niestety okazuje się że zastosowanie Morta,mogłoby mieć poważne skutki uboczne dla mojego życia i zdrowia.
Pozostaje kastracja.
I tak oto doszłam do sedna sprawy,czyli prośby o pomoc.
Nie dla Juliana vel Maxa,on jest "tworem"doskonałym i żadnej pomocy ani poprawek nie wymaga,ale dla mnie,kastracja Juliana może mieć(jak sugeruje farmaceuta) zbawienny wpływ na ochronę mojego życia i zdrowia oraz wyeliminowanie skutków ubocznych wynikających z niedoskonałości mojego sposobu uwielbiania go.
Wiem,nie jestem tymczasem i nie powinnam prosić o sponsorowanie czegokolwiek dla siebie,ale bardzo niepokoją farmaceutę(mnie również)niedawno ujawnione u mnie skutki uboczne uwielbiania-zaczynam miewać dziwne pomysły żeby może Julianowi ciachnąć wszystko :evil:
Wstyd mi za tak haniebne czarne myśli,a z braku predyspozycji fizycznych i psychicznych do zrealizowania tychże,farmaceuta ostrzega że mój niedoskonały stan może się pogarszać.
Aby wyrazić swoje zadowolenie z nieoczekiwanie przedłużonego pobytu u mnie,Król Julian postanowił uszczęśliwić( :roll: )właśnie takich zachowań,dla dobra Juliana,muszę się oduczyć
osobę/osoby możliwością zasponsorowania jego kastracji.
Dla mojego dobra :twisted:CHROŃMY KRÓLA JULIANA
Legnica

Post » Nie lis 20, 2011 18:47 Re: Legnica

najwspanialszy :roll: uwielbiany :roll: Julian :roll:

Obrazek

:roll: :roll: :roll:
chyba mi się nasilają skutki uboczne uwielbiania
Legnica

Post » Nie lis 20, 2011 18:51 Re: Legnica

Franciszek Józef został wykastrowany w minioną sobotę (to znaczy tydzień temu). Niestety NIC absolutnie NIC nie ubyło mu z tego w czym spokojnie dorównuje Twemu Julianowi. Myślę, że pozostają Ci nadzieje płonne...
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie lis 20, 2011 18:55 Re: Legnica

Boo nie odbieraj mi ostatniej nadziei.
Chociaż...może nie powinnam się łudzić i od razu szukać dla siebie DT...
Legnica

Post » Nie lis 20, 2011 18:56 Re: Legnica

Jest nadzieja Boo!
Jest!
Ponoć organizm "oczyszcza" się przez kilka miesięcy.
Jest nadzieja Boo,nie poddawaj się!
Legnica

Post » Nie lis 20, 2011 19:01 Re: Legnica

Legnica pisze:Jest nadzieja Boo!
Jest!
Ponoć organizm "oczyszcza" się przez kilka miesięcy.
Jest nadzieja Boo,nie poddawaj się!

Ja tam wyczekuję tylko do 3 grudnia, później Franciszkowy testosteron nie będzie już moim problemem ;)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

[poprzednia][następna]