Tak sobie pomyślałam...
aby móc w pełni,w sposób niekłamany,absolutnie szczery,płynący z głębi serca wielbić Maxa vel Juliana,muszę poważnie zastanowić się nad swoimi reakcjami na jego jakże inteligentne i wspaniałe wyczyny w domu.
Przede wszystkim muszę wyzbyć się wszelkich zachowań,które mogłyby choć w minimalny sposób zasugerować Julianowi iż moje szczęście z możliwości mieszkania z nim,patrzenia na niego i słuchania tych wszystkich odgłosów,płynących z głębi mieszkania,które jego wspaniałe zachowania powodują mogłoby być nie pełne,mam na myśli moje:

wzdychanie i brak opanowania w wygłaszaniu ohydnych haseł w stylu-to znów Max...
Ciężko jest prostemu człowiekowi,takiemu jak ja,w pełni móc docenić tę głębię iskierek płonących w oczach Juliana,jego spryt i wręcz nad kocią formę fizyczną,jego wyrafinowane sposoby spędzania wolnego czasu.
W związku z powyższym,pomyślałam że istnieją dwa wyjścia:
-zastosowanie jakiegoś Morta w podobnym wieku jakim jest Julian
-kastracja Juliana
Julian,w pełni zasługuje na to aby moje decyzje,mające wpływ na jego wspaniałą osobowość,były podejmowane w sposób rozważny,poradziłam się więc farmaceuty,niestety okazuje się że zastosowanie Morta,mogłoby mieć poważne skutki uboczne dla mojego życia i zdrowia.
Pozostaje kastracja.
I tak oto doszłam do sedna sprawy,czyli prośby o pomoc.
Nie dla Juliana vel Maxa,on jest "tworem"doskonałym i żadnej pomocy ani poprawek nie wymaga,ale dla mnie,kastracja Juliana może mieć(jak sugeruje farmaceuta) zbawienny wpływ na ochronę mojego życia i zdrowia oraz wyeliminowanie skutków ubocznych wynikających z niedoskonałości mojego sposobu uwielbiania go.
Wiem,nie jestem tymczasem i nie powinnam prosić o sponsorowanie czegokolwiek dla siebie,ale bardzo niepokoją farmaceutę(mnie również)niedawno ujawnione u mnie skutki uboczne uwielbiania-zaczynam miewać dziwne pomysły żeby może Julianowi ciachnąć wszystko
Wstyd mi za tak haniebne czarne myśli,a z braku predyspozycji fizycznych i psychicznych do zrealizowania tychże,farmaceuta ostrzega że mój niedoskonały stan może się pogarszać.
Aby wyrazić swoje zadowolenie z nieoczekiwanie przedłużonego pobytu u mnie,Król Julian postanowił uszczęśliwić(

)
właśnie takich zachowań,dla dobra Juliana,muszę się oduczyćosobę/osoby możliwością zasponsorowania jego kastracji.
Dla mojego dobra

CHROŃMY KRÓLA JULIANA