Oberhexe pisze:A poniżej parę zdjęć CK Zbójcerzy:
Do twarzy mi w niebieskim?
Czujny obserwator
Kocur pełną gębą
Koszykomaniak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oberhexe pisze:A poniżej parę zdjęć CK Zbójcerzy:
Do twarzy mi w niebieskim?
Czujny obserwator
Kocur pełną gębą
Koszykomaniak
Oberhexe pisze:Nie powiem Jankesowi, jakie ma powodzenie, bo do reszty mi zgłupieje, jak mu woda sodowa do łebka uderzy![]()
No, chłopaki obrastają na całego, tyle, że jak się tak będą ganiać, to nic z tego nie zostanie. Wczoraj zauważyłam coś bardzo dziwnego przy nodze krzesła - coś jakby myszka niemyszka... Pochylam sie ja, biorę do ręki, a to kłąb Jankesowych kłaków z ogona, w tym kilka ościstych, długich na 25 cm![]()
![]()
Ganiały się, Jankes zahaczył ogonem i pooooszło. Dlatego dzisiaj idę kupić Lavetę na wzmocnienie futra
Oberhexe pisze: Jankesidło wie, że ładny jest i bez żadnych zamachowań doprasza sie o komplementy - Kaska i Myszka świadkiem. Jak przychodzą goście, kotek robi bęc na grzbiet i pręży brzucho, mrauka kusząco i patrzy zniewalającym wzrokiem, jakby chciał powiedzieć "Czy mizianie mnie po moim pięknym, puchatym brzuszku nie jest szczytem twoich marzeń w tej chwili?"
A Hacker obserwuje to z dystansem i zgorszeniem na z góry upatrzonej pozycji.
Oberhexe pisze:Oj woda sodowa, zdecydowanie. Jankesidło wie, że ładny jest i bez żadnych zahamowań doprasza sie o komplementy - Kaska i Myszka świadkiem. Jak przychodzą goście, kotek robi bęc na grzbiet i pręży brzucho, mrauka kusząco i patrzy zniewalającym wzrokiem, jakby chciał powiedzieć "Czy mizianie mnie po moim pięknym, puchatym brzuszku nie jest szczytem twoich marzeń w tej chwili?"
Oberhexe pisze:Dzisiejszą sesję zdjęciową dedykujemy specjalnie cioci Eve i cioci Olat
I feel pretty, oh so pretty...
Ponoć jestem podobny do taty... tylko kolor nie ten
I pozuję jak tata!
Te, co tam masz?
Czyżby coś do jedzenia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Franciszek1954, Google [Bot] i 75 gości