Teraz będzie to możliwe.
Skąd ta pewność?
Wiesz już kto przejmie Korabiewice?
Moderator: Estraven
Teraz będzie to możliwe.
ewar pisze:magaaaa pisze:ewar pisze:Nigdy nie byłam w żadnym schronisku, ale wiem, że niektóre to już nie umieralnie, są dobrze zarządzane i zwierzęta są leczone na miejscu, mają calkiem znośne warunki.Dlaczego nie mogłoby tak być w Korabiewicach? Myślę, że Zofia&Sasza ma rację, coś da się na pewno zrobić na miejscu, skoro stara ekipa zniknie.Kciuki za to trzymam mocno![]()
![]()
.Przyłączyłabym się, gdybym była bliżej.
Oglądałam zwiastun Uwagi o Korabiewicach, nie wiem, czy dam radę obejrzeć
To schronisko to była mordownia.
Wyobrażasz sobie jakie nakłady nalezałoby ponieść, by przekształcić je w dobrze zarządzane miejsce, gdzie zwierzęta są leczone?
Skąd wziąc na to środki?
Idiotką nie jestem, wiem, że wymagać to będzie ogromnej pracy i nakładów finansowych, ale zacząć coś robić można.O ile pamiętam, problemem w Korabiewicach było to, że nie dopuszczano sensownych ludzi z zewnątrz.Teraz będzie to możliwe.Posprzątać jakieś pomieszczenie, zrobić posłanka, wstawić parę klatek , wezwać weta i chociaż kilka zwierzaków zacząć leczyć chyba można, prawda? Zawsze to coś.
lepsze "coś"...."cokolwiek" niż NIC jak było do tej pory...magaaaa pisze:Teraz będzie to możliwe.
Skąd ta pewność?
Wiesz już kto przejmie Korabiewice?

magaaaa pisze:Viva?
Wiesz to, Zofio?
Czy tylko się domyślasz?
Jeśli faktycznie Viva to... jest dobrze
magaaaa pisze:Pozostaje nam mieć nadzieję, ze tak nie będzie.
Jak i skąd można się będzie dowiedzieć co się dzieje w schronisku?
Będziesz informować?
CoToMa pisze:będą foty kotów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, puszatek, Sylwia0401 i 45 gości