Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Szalony Kot pisze:Eeee, kotki też takie cuda potrafią robić ;]
Mój sterylizowany rok temu Antonio zaczął mi ostatnio taki numer odstawiać, ale żeby kotka![]()
Chociaż w przypadku kotów juz nic mnie nie dziwi
PcimOlki pisze:Parrot pisze:przepraszam,co znaczy dopisek ignorowany 100?
Mniej więcej, że niebezpiecznie tu zaglądać, albowiem można utracić dobre samopoczucie.
Jeszcze bardziej niebezpiecznie zadawać niemądre pytania.
Parrot pisze:PcimOlki pisze:Parrot pisze:przepraszam,co znaczy dopisek ignorowany 100?
Mniej więcej, że niebezpiecznie tu zaglądać, albowiem można utracić dobre samopoczucie.
Jeszcze bardziej niebezpiecznie zadawać niemądre pytania.
a można by poprosić jednak o mądrą,rzeczową i grzeczną odpowiedż na grzecznie zadane pytanie?
Parrot pisze:dziękuję serdecznie za odpowiedż-jestem tu dość nowa i nie znam zasad tego ani żadnego innego forum.
ale po zacytowanej odpowiedzi tego forumowicza domyślam się że już ponad 100 osobom przeszkadza Jego brak kultury co jak widać nie skłania Go do żadnej refleksji na własny temat...smutne...
PcimOlki pisze:Parrot pisze:przepraszam za ot ale widzę tu wątek kotów z chorym układem moczowym
czy ktoś może mi powiedziec co może oznaczać u 5-mies koteczki piasek w moczu?
Prawdopodobnie pije za mało wody.
dorota13 pisze:Smutne jest to, że nowa osoba nie próbuje mieć swojego zdania tylko pędzi za stadem baranów.
Nie dupę, jeno łydkę. Doxycyklina. Dość dużo. Najbardziej mnie cieszy Tramal, bo przestało boleć.najszczesliwsza pisze:PcimOlki pisze:Pewne szanse istnieją, ale wiesz jak to jest w medycynie - nigdy nie można stwierdzić czegoś z całą pewnością.Nemi pisze:PcimOlki pisze:Spoko, już po wizycie.
I co przeżyjesz ? Dobrze by było, bo nauczanie jest trudne![]()
....
Ja natomiast, korzystając okazji dnia ostatniego, chciałbym wyrazić życzenie, by wątek niniejszy definitywnie zniknął, w wyniku braku potrzeby jego istnienia.
Co oni ci dali na tą dupę ukłutą?
![]()
To tylko jeden kot, a ile uratowanych?
PcimOlki pisze: Nie dupę, jeno łydkę. Doxycyklina. Dość dużo. Najbardziej mnie cieszy Tramal, bo przestało boleć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości