Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Bazyli dzisiaj znalazł sobie kogoś innego do noszenia na rękach. Szwagier p.Izy okazał się być osobą chętną, co Bazyli wykorzystał.
ewar pisze:Odwiedziłam Bazylego przy okazji odrobaczania Tino.Temu kotu to można piłeczkę pingpongową dać do pyszczka, nie to co Bazylemu.Bazylemu z kolei obcięłam pazurki i dałam pastę odkłaczającą.Zdecydowanie woli obcinanie pazurków.Kotek jest niesamowicie miziasty, ale jednocześnie chce się bawić.Poluje na wędkę, biega za sznureczkami, chciałby też wciągnąć Tino do zabawy, ale na razie nic z tego.
ewar pisze:O, takTino przychodzi do p.Izy na kolana, przytula się, czego wcześniej w ogóle nie robił.
ewar pisze:Może się uda? Wszystko na to wskazuje![]()
Bazylemu się naprawdę udało. P.Iza jest świetnym DT, naprawdę.Kot ma wszystko, czego tylko potrzebuje, a ja wciąż mam informacje, ile zjadł, co zrobił, jak się zachowuje, jak reaguje no i najważniejszewiem wszystko o kupkach.Jest jakby lepiej, cały czas dostaje intestinal ( piąty dzień), ale to chyba jednak jeszcze za krótko, aby były jakieś widoczne bardzo zmiany.Dieta jest skuteczna pod warunkiem,że się ją stosuje dość długo.
ewar pisze:Kupiłam nową karmę,RC Fibre ( z błonnikiem).Ponoć pomaga.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Kociamama100 i 89 gości