OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 17, 2011 21:24 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:
mamut pisze:Z okazji Dnia Czarnego Kota całej czarnej braci składam najlepsze życzenia wszystkiego najkocieńszego i najmruczeńszego! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Dziękujemy Aniu :1luvu:
Czarna brać nie została poinformowana z jakiego powodu sa głaski dodatkowe .A najważniejsze z jakiego powodu jest dodatkowa pusia. Inaczej we łbach by sie im powywracało.Takie ciche święto. :mrgreen:
Żuk w prezencie dostał od doktorka pozwolenie jedzenia ile chce.Oczywiście przetartego.
To super wiadomość. :ok:Asiu zaraziłam się od Ciebie ,ze mi się też długowłosy kot trafił.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lis 17, 2011 21:52 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Żuczek :ok:

I za Twój ból głowy, żeby minął jak najszybciej :ok: (też miewam takie bóle, jak nazywam "napięciowe" kiedy mi się za dużo na tę głowę zwali, i one są okropne, więc wiem, jak to jest :( )
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pt lis 18, 2011 8:09 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Dzień jak co dzień.Bo jakże inaczej może być. Koci poranek. Nawet mocno koci.
Pominę procedurę uroczego budzenia, sprzątania i kucharzenia...Ot zwykłe sprawy.
Poszłam karmić dzikuny. Idąc do posesjowych już wczoraj jakieś jęki słyszałam. Dziś to samo.Złożyłam je na karb miłosnych uniesień kocich ale wracając i tak polazłam sprawdzić. Zlokalizowałam jeki an drzewie w osobie kota co to siedział na lichawej gałązce.I nie licho darł się.5 rano!!! W domkach ciemno (to okolice domków jednorodzinnych).W konkretnym też. Wyziębiłam sie ponad godzinę chrypnąc od kiciania, wyrazów mało fajnych i namawiania kota do zejścia.A wszystko to miłym, słodzonym głosikiem.Że też na mnie policji nie nasłali za kręcenie się pod domem.Twardy sen mają. Kot nie chciał zejść. Choć chęci były. Zmarzłam i poleciałam do domu przebrać sie.A właściwie doubrać się.Machnęłam do kieszeni 2 saszetki i poleciałam w locie jeszcze rękawiczki łapiąc. Cała drogę modliłam się by zszedł. Tam w dzień psiska ganiają.Wydawało się,że modły zostały wysłuchane bo kota nie było i nie było go słychać. Nie było... na tej gałęzi tylko na drugiej siedział.Jeszcze marniejszej. Zadzwoniłam do TOZ-u, SM,SP...A co! 7 już była. Ludzie o tej porze nie śpią.I zawisłam na dzwonku. Wylazł pan odziany w szlafrok.Pies tez był ale w kompletnym futrze. O dziwo znalazłam zrozumienie i zostałam wpuszczona na teren. Panowie dyskretnie sie wycofali.Kicianie, małpowanie i takie tam...Kot zlazł i dał nogę. Odwołałam alarmy, podziękowałam i idę się rozgrzać.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 18, 2011 8:51 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Jaki TOZ działa o tej porze i odbiera telefony :?
Dobrze, że ten człowiek okazał wyrozumiałość i że na drzewo nie musiałaś wchodzić.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lis 18, 2011 9:38 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Ty chyba przyciągasz koty do siebie. Ja jeszcze nigdy nie natknęłam się na potrzebującego. Może to i dobrze, bo miałabym schronisko w domu. Mój TŻ niestety nie zrozumiałby tego. No może żólte papiery zalatwiłby mi? :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt lis 18, 2011 10:03 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:Dzień jak co dzień.Bo jakże inaczej może być. Koci poranek. Nawet mocno koci.
Pominę procedurę uroczego budzenia, sprzątania i kucharzenia...Ot zwykłe sprawy.
Poszłam karmić dzikuny. Idąc do posesjowych już wczoraj jakieś jęki słyszałam. Dziś to samo.Złożyłam je na karb miłosnych uniesień kocich ale wracając i tak polazłam sprawdzić. Zlokalizowałam jeki an drzewie w osobie kota co to siedział na lichawej gałązce.I nie licho darł się.5 rano!!! W domkach ciemno (to okolice domków jednorodzinnych).W konkretnym też. Wyziębiłam sie ponad godzinę chrypnąc od kiciania, wyrazów mało fajnych i namawiania kota do zejścia.A wszystko to miłym, słodzonym głosikiem.Że też na mnie policji nie nasłali za kręcenie się pod domem.Twardy sen mają. Kot nie chciał zejść. Choć chęci były. Zmarzłam i poleciałam do domu przebrać sie.A właściwie doubrać się.Machnęłam do kieszeni 2 saszetki i poleciałam w locie jeszcze rękawiczki łapiąc. Cała drogę modliłam się by zszedł. Tam w dzień psiska ganiają.Wydawało się,że modły zostały wysłuchane bo kota nie było i nie było go słychać. Nie było... na tej gałęzi tylko na drugiej siedział.Jeszcze marniejszej. Zadzwoniłam do TOZ-u, SM,SP...A co! 7 już była. Ludzie o tej porze nie śpią.I zawisłam na dzwonku. Wylazł pan odziany w szlafrok.Pies tez był ale w kompletnym futrze. O dziwo znalazłam zrozumienie i zostałam wpuszczona na teren. Panowie dyskretnie sie wycofali.Kicianie, małpowanie i takie tam...Kot zlazł i dał nogę. Odwołałam alarmy, podziękowałam i idę się rozgrzać.

:ok: :ok: urozmaicony poranek, nie powiem; plus dla pana z posesji, że wyraził chęć współpracy;
i jeszcze raz wyrażę zdumienie: skąd Ty czerpiesz Asiu tyle energii? :P :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt lis 18, 2011 11:38 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Ja to mam szczęście zawsze :mrgreen: .A to szwendające sie staruszki co to zabłądziły, a to staruszkowie w lesie... Ciągle coś mi sie przyplątuje i nie zawsze jest to kocie nieszczęście.
Może człek wyczulony na dziwne zachowania więc wiecej widzi. Ostatnio o 5 rano odprowadzałam staruszkę co to zabłądziła.Podobno chodziła pół nocy bo po ciemnicy jej ulice się zagubiły (do szpitala szłą). Jak stanęłam przed nią by zapytać czy nie pomóc (miała słaby wzrok) to wrzasku narobiła,że...anioł w mojej postaci zstąpił 8O . Bo jej już sił brakło od chodzenia, ludzie odmawiali pomocy i poprosiła Niebiosa by ją zaraz zabrały lub anioła zesłały .
Więc jeśli ktoś ma wątpliwości jak anioły wyglądają to już nie powinien ich mieć. Dokładnie jak ja. :mrgreen: Tapir, obcasy, krótka spódnica...wersja na obrazek. :wink: Czarna kurtka i spodnie, torba zielona z brzęczącymi garami, inny tapir-wersja zakamuflowana/poranna.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 18, 2011 11:41 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

:mrgreen: Anielica :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt lis 18, 2011 11:42 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt lis 18, 2011 12:10 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lis 18, 2011 12:16 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

iwona66 pisze::mrgreen: Anielica :1luvu:

nie ulega wątpliwości. :mrgreen: Nawet skrzydła cień zauważyłam :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 18, 2011 14:13 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:
iwona66 pisze::mrgreen: Anielica :1luvu:

nie ulega wątpliwości. :mrgreen: Nawet skrzydła cień zauważyłam :wink:

:ok: :ok: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt lis 18, 2011 15:17 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

I Kajuni nie ma w gazecie. TZ poleciał kupić.Zainwestował w papier i nic. :cry: Co znaczy kot szukający domu wobec wieku emerytalnego, który poszedł w górę.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 18, 2011 15:50 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Witam
od kilku dni czytam o rudym kocie Edwardzie ( EDi)czy on jest jeszcze do adopcji ?Co prawda mieszkam bardzo bardzo daleko od Warszawy czy Otwocka ,a ponadto mam w domu kastrowanego kocura i nie wiem jak by one ze sobą się dogadywały, ale mam wielką ochotę na dokocenie do mojego domu jeszcze jednego domownika .........nooo i jeszcze muszę przekonać drugą połowę -ale to zadanie na później

klementyna30

Od: Sob paź 29, 2011 17:32

Post » Pt lis 18, 2011 15:55 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:nie ulega wątpliwości. :mrgreen: Nawet skrzydła cień zauważyłam :wink:

widziałam skrzyyyyydła cień!!! :piwa:

nasza otwocka Kocia Anielica Asia! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

[poprzednia][następna]