PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 17, 2011 23:04 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

majencja pisze:Bo my dwie kotfidentky som :mrgreen: . W każdym razie w godzinach popołudniowych ta sobota spodziewaj siem najazdu- przejazdu- okazało siem że nie 2 ino 4 kotuchy ze mnom pojadą na Ślunsk . Wyrzucimy co nieco i pojadymy dalej coby towarzystwo porozwozić.

O matko, aże cztery? 8O
To masz full pasażerów!
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lis 17, 2011 23:06 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Patrycja, ja chronicznie nie dosypiam, to i w końcu padłam :evil: .
Te trzy godziny to mnie tylko rozebrały, musi organizm sie jakowejś regeneracji domaga :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lis 17, 2011 23:09 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Duża mi wszystkie pudła zabrała, wszystkie, nawet to, co od Rycha dostałem. A takie fajne było, juz z okienkiem.
Mam najgoopsza Dużą ze wszystkich. :evil:
Punio zrozpaczony.
:cry:

vip

Post » Czw lis 17, 2011 23:20 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Punio , a czemu ci takie świństwo zrobiła, jakby moja mi moja wielką torbę zabrała, to chyba bym sie popłakał, bo ja jeszcze mały jestem. A moja Duża ,to sąsiadce pozyczyła transporter, i ten tam Bodzio cały czas w nim siedzi / a miał tylko jechac do tego , co kłuje /, i jego Duza tez szuka kartonu, a twoja zabiera 8O . No tego to chyba żaden kot nie zrozumie , nawet taki mały jak ja. A ja to bym chciał być kiedyś taki duzy jak ty, bo moja Duza mówiła , że ona lubi takie duze koty,
Twój wielbiciel Gucio

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lis 17, 2011 23:22 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Patrycja, ja chronicznie nie dosypiam, to i w końcu padłam :evil: .
Te trzy godziny to mnie tylko rozebrały, musi organizm sie jakowejś regeneracji domaga :mrgreen: .

ja też ,wszystko przez miau :evil: :wink: :ryk: a tak serio,niewiele snu potrzebuję,ale :roll: musze chodzić spać regularnie
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lis 17, 2011 23:23 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kotx2 pisze:
vip0 pisze:Patrycja, ja chronicznie nie dosypiam, to i w końcu padłam :evil: .

ja też ,wszystko przez miau :evil: :wink: :ryk: a tak serio,niewiele snu potrzebuję,ale :roll: musze chodzić spać regularnie

Ja to nie tyle przez miau, tylko przez moją Zosieńkę kochaną...ona jak mnie cztery godziny nie widzi, to zaraz wpada w panikę :evil: .

vip

Post » Czw lis 17, 2011 23:29 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:Punio , a czemu ci takie świństwo zrobiła, jakby moja mi moja wielką torbę zabrała, to chyba bym sie popłakał, bo ja jeszcze mały jestem. A moja Duża ,to sąsiadce pozyczyła transporter, i ten tam Bodzio cały czas w nim siedzi / a miał tylko jechac do tego , co kłuje /, i jego Duza tez szuka kartonu, a twoja zabiera 8O . No tego to chyba żaden kot nie zrozumie , nawet taki mały jak ja. A ja to bym chciał być kiedyś taki duzy jak ty, bo moja Duza mówiła , że ona lubi takie duze koty,
Twój wielbiciel Gucio

Cześć Guciu.
Ja duzy jestem i też sie popłakałem.
Tak sobie w tych pudłach siedziałem i fajnie było, a potem goopia Duża pocięła je na kawałki i mi spaliła.
I jeszcze powiedziała, że mam nie płakać, bo mi inne przyniesie.
Ale ja teraz nie mam i bezdomny jestem. :(
To sie obraziłem na Dużą, i siedziałem długo na dworze, specjalnie przed oknem od kuchni, żeby widziała, że ja obrażony jestem. :evil:
Twój duzy wujek Punio.

vip

Post » Czw lis 17, 2011 23:51 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Jak wszyscy spać poszli, to ja też idę....dla odmiany jeść :D .
Jutro postaram się nie kłaść, bo potem takie rzeczy wychodzą :oops: .
Śpijcie sobie dobrze :1luvu: !

vip

Post » Czw lis 17, 2011 23:59 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ja nie śpię.

Gdzieś mnie bezsenność dopadła.
najszczesliwsza

Post » Pt lis 18, 2011 0:02 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Albo idę spać.

Właśnie zjadłam płatki z mlekiem 8O

O północy wstałam wiedziona potrzebą nie do powstrzymania...

Nażarłam się, znów mi się przyśnią fajne rzeczy :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Pt lis 18, 2011 0:03 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Ja nie śpię.

Gdzieś mnie bezsenność dopadła.

E tam, przytul się do TŻ-ta i lulkaj, rano wszystko wygląda inaczej :ok: .

vip

Post » Pt lis 18, 2011 0:17 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A mnie gdzieś jeden post zeżarło, z komentarzem, czy Zosia nie śpi z Tobą , Małgos, no bo jakśpi , to chyba nie tęskni 8O

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lis 18, 2011 4:24 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Dzień dobry bardzo :flowerkitty:

Gosia, ty weź śpij kochanieńka, bo nam w końcu padniesz :roll: Pogadaj z Zosią, na pewno się dogadacie :mrgreen:

Puniu, słońce ty moje :1luvu: doskonale rozumiem twoje oburzenie :evil: to bardzo niesprawiedliwe, tak zabrać ci pudło :( Ale Duża na pewno zaraz zorganizuje ci nowe :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lis 18, 2011 6:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Punio ,dostaniesz jutro pudełko od nas !
Gina i Lilka
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt lis 18, 2011 9:19 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:A mnie gdzieś jeden post zeżarło, z komentarzem, czy Zosia nie śpi z Tobą , Małgos, no bo jakśpi , to chyba nie tęskni 8O

Izuś, no właśnie nie spi....
Żaden kot ze mną nie śpi :( .
Ja to nie miałabym nic naprzeciwko, ale w sumie to trochę rozumiem moje dziewczyny.
Mamy ten pokój jeden, tam ciuchy, szafa się nie domyka a Pusiek jak sie dorwie do pokoju, to od razu do szafy drze i tam mi grzebie.
Wiadomo, kłaki wszędzie, moja Roksana głównie na czarno sie ubiera, zresztą Emilka też ciemne ciuchy lubi, a one między ludzi wychodzą, po co mają być oblezione?
Ale coś Wam powiem...jak ich czasem w domu nie ma, a ja się na trochę kładę, to zabieram tych, co akurat na moment obecny mieszkają i pakujemy sie do wyra :mrgreen: .
No i dlatego dla Zosieńki te cztery godziny to jest stanowczo za dużo...

vip

[poprzednia][następna]