PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 17, 2011 19:55 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ech, te nasze kotfory :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 17, 2011 19:58 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:
ilgatto pisze:Witam,
Vip0 czy mogę dołączyć do Waszej wesołej gromady?
Podczytuję od jakiegoś czasu i bardzo dobrze się tu czuję. Dzisiaj kocuchy dziwnie przyglądały się swojej pańci kiedy rżała czytając Wasze posty.Tak na marginesie Lucek to 6.5 kg.Jaśnie Pana Kota.

Ilgatto, oczywiście, witam serdecznie :D !
Każdy miły gość mile widziany.
Kocurki masz przepiękne :1luvu: .
Ja proszę więcej wiadomości na ich temat, zwłaszcza tego ostatniego cuda :D .

Bardzo mi miło. Strzeliłam jednak gafę :oops: .Powinnam się przede wszystkim przedstawić.Już naprawiam. Na imię mi Anna. Oprócz obsługiwania szanownej czwórki kocuchów karmię koty na działkach. Wszystkie domówki to ratowańce. Rudego Lucjana ratowali jeszcze moi rodzice.A kiedy w przeciągu trzech miesięcy odeszli Lucek w spadku przeszedł do mojego domu(a miałam wtedy jeszcze sunię-typowego psa na koty :evil: ).Lucek ma 7 lat.Ok.roczny Patysio,czarno dymny anorektyk, moja porażka jeśli chodzi o tucz kotów(niektóre działkowe wyglądają od niego tłuściej).Czarna Mańka ma ok.5 miesięcy. Kocha jeść, smakować, próbować.Taka kocia Mańka Gessler(tylko maupa gotować nie chce). Burasek z białymi dodatkami to 1,5 roczny Severino.Trzyłapek, który zdradził męską przyjaźń z Patysiem kiedy pojawiła się Ona.
Maciusia, kota dla którego duży znaczył więcej nawet niż pełna miska(a kochał jeść) nie ma już z nami. :(
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Czw lis 17, 2011 20:00 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

ilgatto pisze:
vip0 pisze:
Podczytuję od jakiegoś czasu i bardzo dobrze się tu czuję. Dzisiaj kocuchy dziwnie przyglądały się swojej pańci kiedy rżała czytając Wasze posty.Tak na marginesie Lucek to 6.5 kg.Jaśnie Pana Kota.

Bardzo mi miło. Strzeliłam jednak gafę :oops: .Powinnam się przede wszystkim przedstawić.Już naprawiam. Na imię mi Anna. Oprócz obsługiwania szanownej czwórki kocuchów karmię koty na działkach. Wszystkie domówki to ratowańce. Rudego Lucjana ratowali jeszcze moi rodzice.A kiedy w przeciągu trzech miesięcy odeszli Lucek w spadku przeszedł do mojego domu(a miałam wtedy jeszcze sunię-typowego psa na koty :evil: ).Lucek ma 7 lat.Ok.roczny Patysio,czarno dymny anorektyk, moja porażka jeśli chodzi o tucz kotów(niektóre działkowe wyglądają od niego tłuściej).Czarna Mańka ma ok.5 miesięcy. Kocha jeść, smakować, próbować.Taka kocia Mańka Gessler(tylko maupa gotować nie chce). Burasek z białymi dodatkami to 1,5 roczny Severino.Trzyłapek, który zdradził męską przyjaźń z Patysiem kiedy pojawiła się Ona.
Maciusia, kota dla którego duży znaczył więcej nawet niż pełna miska(a kochał jeść) nie ma już z nami. :(

To my się znamy :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Czw lis 17, 2011 20:03 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Maja - normalnie jestem o 16 ale jak chcesz wcześniej to jakoś zwieję :roll:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw lis 17, 2011 20:21 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:
ilgatto pisze:
vip0 pisze:

To my się znamy :mrgreen:

Poznałyśmy się u weta. :)
Obrazek

ilgatto

Post » Czw lis 17, 2011 20:34 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ano :D
najszczesliwsza

Post » Czw lis 17, 2011 21:01 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

I dla Vip0
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

ilgatto

Post » Czw lis 17, 2011 21:03 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

ilgatto pisze:I dla Vip0
Obrazek

to jest Severino?
najszczesliwsza

Post » Czw lis 17, 2011 21:06 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:
Obrazek

to jest Severino?

Też sie zastanawiałam, ale chyba za mało białego pod brodą? Ale spojrzenie ma filmowego amanta :lol:
Ostatnio edytowano Czw lis 17, 2011 21:07 przez justyna p, łącznie edytowano 1 raz
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw lis 17, 2011 21:07 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

justyna p pisze:
najszczesliwsza pisze:
Obrazek

to jest Severino?

Też sie zastanawiałam, ale chyba za mało białego pod brodą?

a cóż to za spojrzenie :?: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lis 17, 2011 21:08 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

O to to to! Właśnie dopisałam! :wink:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw lis 17, 2011 22:53 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Jakie tam za mało białego, minę taką zrobił i tyle!
Jej, piękny jest facecik :1luvu: :1luvu: :1luvu: , dołączam do grona fanek.
Ilgatto, dzięki za fotkę, naprawdę dużą przyjemność mi sprawiłaś :D !
Szkoda, że nie było nam dane poznać się osobiście, Agata to na szczęście, ona zna wszystkich :D !

Witam cioteczki i stryja :D .
Po wczorajszych ekscesach sprzątaniowych i po dzisiejszej czterogodzinnej nocy jakoś tak mi się przysnęło i spałam trzy godziny :oops: .
Wstałam niedawno... :oops: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lis 17, 2011 22:59 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Majaaaaa!!!!
Bo ja nic nie wiem, co i jak....wy sie z mamąGiny ugadujecie za moimi plecyma :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lis 17, 2011 23:02 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Jakie tam za mało białego, minę taką zrobił i tyle!
Jej, piękny jest facecik :1luvu: :1luvu: :1luvu: , dołączam do grona fanek.
Ilgatto, dzięki za fotkę, naprawdę dużą przyjemność mi sprawiłaś :D !
Szkoda, że nie było nam dane poznać się osobiście, Agata to na szczęście, ona zna wszystkich :D !

Witam cioteczki i stryja :D .
Po wczorajszych ekscesach sprzątaniowych i po dzisiejszej czterogodzinnej nocy jakoś tak mi się przysnęło i spałam trzy godziny :oops: .
Wstałam niedawno... :oops: .

oj jakbym tak pospała to nocke mam z glowy
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lis 17, 2011 23:02 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Bo my dwie kotfidentky som :mrgreen: . W każdym razie w godzinach popołudniowych ta sobota spodziewaj siem najazdu- przejazdu- okazało siem że nie 2 ino 4 kotuchy ze mnom pojadą na Ślunsk . Wyrzucimy co nieco i pojadymy dalej coby towarzystwo porozwozić.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]